fbq
Oho
08.01.2020 12:25
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features
Näykkiminen aiheutti kuolion.
Älä tee näin makuuhuoneessa! Miehen sukuelin tärveltyi kamalaan kuntoon liian rajusta suuhoidosta!
Oho
08.01.2020 12:25
Teksti: Jenna Jylhä|Kuvat: Rex Features

Yksi mies koki hirveän kohtalon, kun pariskunta päätti kokeilla hieman rajumpaa suuseksiä. 43-vuotiaan miehen kumppani näykki peniksen päätä aktin aikana, vaurioittaen herkkää kudosta. Jälkeenpäin peniksen iho alkoi muuttaa väriä. Purema oli aiheuttanut vakavan infektion ja miehen iho alkoi mätiä. Viisi päivää myöhemmin kipu oli voimistunut entisestään ja haavan alue muuttunut mustaksi. Tässä vaiheessa mies hakeutui vihdoin sairaalaan.

Lääkärien mukaan osa kudoksesta oli ehtinyt mennä kuolioon. Infektio ei onneksi ollut ehtinyt levitä, eikä mies ei menettänyt penistään. Antibioottikuurin jälkeen elin palasi lähes ennalleen, "minimaalista epämuodostumaa" lukuunottamatta.

Lääkärit muistuttavat, että noloiltakin tuntuvien ongelmien kanssa on syytä hakeutua ajoissa hoitoon.

– Kuten tässäkään tapauksessa, miehet eivät useinkaan hae puremiin apua heti, vaan tila ehtii pahentua. Ihon haavaumien ja infektioiden leviäminen on yleistä ja vaatii huolellista haavanhoitoa ja antibiootteja. Harvoissa tapauksissa purema voi johtaa hengenvaarallisiin infektioihin, toteaa Arizonan yliopiston lääketieteellisen korkeakoulun apulaisprofessori Mark Zosky raportissaan.

Tapauksesta kerrottiin Visual Journal of Emergency Medicine-lehdessä.  

Lähde: Metro UKVisual Journal of Emergency Medicine

Tilaa Seiskan uutiskirje! »