Hyppää pääsisältöön

Äiti löysi adoptioon annetun tyttärensä - tämä meni naimisiin isänsä kanssa! Katso video!

Alyssa Pladl luopui vastahakoisesti lapsestaan tultuaan raskaaksi teini-ikäisenä. Pladl oli onnensa huipulla, kun hänen tyttärensä, Katie Fusco, etsi 18 vuotta täytettyään biologiset vanhempansa.

Kaksi vuotta myöhemmin heidän suhteensa ajautui kuitenkin karille uskomattomasta syystä; 20-vuotias Katie aikoi naimisiin isänsä, Steven Pladlin, kanssa.

Mies aivopesi tytön?

37-vuotias Alyssa avautui Daily Mailin haastattelussa kauheasta koettelemuksesta, joka repi hänen perheensä hajalle. Kolmen lapsen äiti sai suhteen selville, kun hän luki asiasta hänen ja Stevenin nuorimman tyttären päiväkirjasta.

11-vuotias tyttö oli tehnyt päiväkirjaansa piirroksia parista, ja kutsui isäänsä "Saatanaksi". Alyssa uskoo 42-vuotiaan ex-miehensä aivopesseen Katien, ja vietelleen tämän sen jälkeen, kun tyttö muutti perheen kotiin Virginiassa.

– Sanat eivät riitä kuvaamaan tätä petosta ja kuvotuksen tunnetta, hän kertoi haastattelussa:

– Odotin 18 vuotta saadakseni yhteyden tyttäreeni, ja nyt Steven on tuhonnut kaiken.

Raskaus julki häiden jälkeen

Sekä Stevenin äiti, että Katien adoptiovanhemmat olivat perillä suhteen luonteesta ja osallistuivat siitä huolimatta häihin.

Pahin oli kuitenkin vielä edessä. Katien raskaus tuli julki häiden jälkeen. Pari vietti häitä heinäkuussa 2017, ja heidän poikansa syntyi syyskuussa. 

Syytteet insestistä ja aviorikoksesta

27. tammikuuta Steven ja Katie pidätettiin heidän kodistaan Pohjois-Carolinassa. Kumpaakin syytetään insestistä ja aviorikoksesta. Pahimmillaan heitä uhkaa kymmenen vuoden vankeustuomio. Steven maksoi oman takuusummansa ja pääsi vapaalle jalalle. Katie sen sijaan odottaa oikeudenkäyntiä kalterien takana. 

– Hän käytti kaikki mahdolliset taloudelliset resurssit saadakseen itsensä ulos, mutta ei Kateita, raivoaa Alyssa:

– Se kertoo, millainen aviomies ja isä hän on. En tule koskaan päästämään häntä lähellekään tyttäriään. Hänen täytyy mennä vankilaan ja maksaa siitä, mitä hän on tehnyt.

Alyssa uskoo, ettei vankila ole oikea paikka Katielle. Sitä, voivatko äiti ja tytär koskaan yrittää paikata välejään, on Alyssan mukaan liian aikaista sanoa.

Lähde: Daily Mail


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!