fbq
Kotimaa
21.05.2022 14:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Waltteri Torikka
Waltteri Torikka jäätyi yleisön edessä – ”Tuli täysi black out”
Kotimaa
21.05.2022 14:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Viime syksynä Tanssi tähtien kanssa -kisaan osallistunut Waltteri Torikka, 37, myöntää, että tanssi on jäänyt vähälle kuvausten jälkeen.

– Olin ravintola Savoyssa äitienpäiväkonsertissa, ja yritin siinä vähän tangoa tanssia. Tuli täysi black out, eikä se oikein lähtenyt. Se oli hauska tilanne, ja sanoin siitä yleisöllekin, tähti nauroi MLL UP Muotia ja tähtiä -hyväntekeväisyysmuotitapahtumassa.

Lue myös: Kuvat julki! Waltteri Torikka ja mysteeriseuralainen viihtyvät yhdessä: pitkä illallinen ja hotelliyö

Sukeltaa multavuoreen

Christoffer Strandberg

Näyttelijä Christoffer Strandberg, 32, on paiskinut hurjasti hommia koko kevään. Kesällä on luvassa hengähdystauko, mutta myös pihatalkoot hänen ja puolisonsa Jannen kotona Siuntiossa.

– Kotona odottaa 2 000 litraa multaa ja pihan kunnostus. Olen odottanut sitä, eikä se liity mitenkään työhön, juontaja iloitsi.

Lue myös: Christoffer Strandbergin rakas Valma-koira täytti 15 vuotta: "Se on ruokanarkkari"

Jone paloi, Hanna paleli

Jone ja Hanna

Juontaja Jone Nikula, 52, ja hänen vaimonsa, tanssija Hanna Karttunen, 48, viettivät huhti-toukokuun vaihteessa viikon Maltalla.

– Hanna ruskettui ja minä paloin, mutta helvetin kivaa meillä oli, Jone kertoi. Pariskunta nautti erityisesti pääkaupungista Vallettasta.

– Mutta pikkuisen oli tuulista. Päivä oli todella lämmin, mutta illalla tuli vilu, ja minä olin lähtenyt pienessä kesämekossa sinne kaupungille!