fbq
Kotimaa
13.04.2022 20:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Kristian Wallin, Seiskan arkisto
Keijo Vilhunen
Voiko tätä suorempaa enää vastata? Keijo Vilhuselta tyhjentävä kommentti hänen ja Jari Aarnion toiminnasta - tällaiset välit ovat nykyään
Kotimaa
13.04.2022 20:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Kristian Wallin, Seiskan arkisto

Seiska oli paikalla tänään keskiviikkona (13.4.) ex-jengipomo Keijo "Keke" Vilhusesta kertovan Vilhunen-kirjan julkaisutilaisuudessa. Vilhunen väittää kirjassa, että hän ja Helsingin huumepoliisin silloinen päällikkö Jari Aarnio olisivat aloittaneet huumebisneksensä jo 2000-luvun alussa. Tämä olisi siis ollut kauan ennen sitä ajanjaksoa, jonka toiminnasta miehet ovat saaneet lainvoimaiset tuomiot.

Kirjan julkaisutilaisuuden alkupuolella kustannusyhtiön (Otava) edustaja kysyi Vilhuselta, oliko tämän ja Aarnion yhteistyö enemmän oikeudessa väitettyä tietolähdetoimintaa vai enemmän rikollista toimintaa.

- Enemmän tehtiin rikoksia, Vilhunen napautti nopeasti.

Lue myös: Uutuuskirja väittää: rikollispomo Keijo Vilhunen eli vankilassa kuin kroisos – ”Olihan se ihan uskomatonta, minkälaisia bileitä meillä oli”

Vilhusen ja Aarnion välit kiinnostivat selvästi kaikkia lehdistötilaisuudessa paikalla olleita. Vilhuselta kysyttiinkin, millaiset välit tällä ja entisellä poliisilla on.

- Ei minulla ole mitään sellaista, miksi emme olisi väleissä, ex-rikollinen lausui.

Vilhuselta kysyttiin tarkentavasti, onko kaksikko tekemisissä keskenään.

- Emme ole, hän kuitenkin vastasi.

Lue myös: "Katkeroitunut nainen on kaikkein vaarallisin" - Rikollispomo Keijo Vilhunen haukkuu Jari Aarnion pystyyn Saara-prostituoidun hyväksikäytöstä

Keijo Vilhunen
Vilhusen mukaan hän ja Jari Aarnio ovat väleissä mutta eivät tekemisissä.

Mielenkiintoinen päätös

Kirjan kirjoittanut Aki Linnanahde kertoi julkaisutilaisuudessa, että hän oli päättänyt yhdessä kustannusyhtiön (Otava) kanssa siitä, ettei Jari Aarniota haastateltaisi kirjaan.

- Hän on saanut olla esillä julkisuudessa paljonkin. Hän ei ole myöntänyt mitään rikoksista, joista on saanut lainvoimaisia tuomioita. Hänen haastattelemisensa ei olisi tuonut mitään lisäarvoa kirjaan, se olisi tuntunut turhalta moraaliposeeraukselta, Aki niputti.

Lue myös: Uutuuskirja: Keijo Vilhunen kertoo vihdoin oman totuutensa hänen ja Jari Aarnion rikoksista: "Se oli ihan täydellinen kuvio"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »