fbq
Kotimaa
20.03.2022 12:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Seiskan lukijat ja Lehtikuva
Danny
Viikon Kääk-juorut: Naisseuralaiset jättivät Dannyn yksin pöytään – näin iskelmälegenda viihdytti itseään
Kotimaa
20.03.2022 12:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Seiskan lukijat ja Lehtikuva

Riihimäellä paikallisen ABC-huoltoaseman asiakkaat hieraisivat silmiään, kun Danny saapui seurueineen kahville.

– Seurassa olleet naiset lähtivät kiertelemään kauppoja, mutta Iso D jäi yksin pöytään. Danny viihdytti itseään näpyttelemällä kännykkäänsä, huoltsikalta huhuillaan.

Danny

Lue myös: Helmi Loukasmäki ja Danny legendaarisella lihapullalounaalla – kuva!

Tytär toipuu

Nina Åkerman

Nina Åkermanin tytär joutui joulun alla vakavaan liikenneonnettomuuteen. Iskelmätähti kertoo, että tytär on nyt onneksi toipumassa vammoistaan.

– Hänellä on yhä kipuja ja muisti kateissa, mutta hän on päässyt jo pois pyörätuolista ja treenaa kävelyä. Olen ylpeä tyttäreni sisusta, Nina sanoo Seiskalle.

Lue myös: Laulaja Nina Åkerman selätti velkapiinan ja ryhtyi postinjakajaksi – ikävän sattumuksen takia uusi ammatti jo vireillä

Osta mun ökytakki

Arttu Lindeman

Arttu Lindeman kaupittelee Facebookissa merkkitakkiaan sadalla eurolla. YouTube-tähtenä tunnetun laulajan takki on Dries Van Noten -luksuspalttoo.

– Olen käyttänyt takkia vain yhdessä tilaisuudessa. Takkiin ei ole tehty muutoksia, Arttu mainostaa.

Lue myös: Tubettajatähdet kaivelivat taskujaan Turussa! Arttu Lindemania ja Jaakko Parkkalia jymäytettiin ennen keikkaa – kuvat!

Jano yllätti

Kurre ja Jenna

Kurre Westerlund ja hänen Jenna-kultansa juhlivat lauantaina tyylikkäästi ravintola Teatterin vip-loungessa Helsingissä. Kurren ja Jennan pöytä notkui viinasta, mutta siitä huolimatta pariskunta siemaili tuliliemiä varsin maltillisesti.

– Pöydässä istui iso seurue, ja heillä juttua piisasi, Seiskalle juorutaan.

Lue myös: "Olen yhä siinä uskossa" - Musiikkilehti väittää, että Kurre Westerlund erehtyi Snoop Doggista Las Vegasissa - nyt laulaja tilittää kaksoisolentojupakasta!

Talutushihna irtosi

Meri Vennamo

Kirjailija Meri Vennamo ulkoilutti pientä terrieriä Helsingin Ullanlinnassa.  

– Koiran hihna irtosi Merin kädestä, jolloin hauva kipitti matkoihinsa. Pian karvatassu kuitenkin palasi kiltisti pullaa mutustelleen Merin luokse, hienostoalueelta raportoidaan.

Meri Vennamo

Marcosta ja Ninasta tangotuomarit

Marco ja Nina

Seinäjoen Tangomarkkinoiden tuomaristo on paljastettu. Uusia tangokuninkaallisia valitsevat nyt BumtsiBumista tuttu juontaja Marco Bjurström, tangokuningas Marko Maunuksela, laulaja Hanna Pakarinen, A&R Director Marja Kokko sekä tuomariston puheenjohtajana laulaja Nina Tapio. Musikaalista osaamista siis piisaa!

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »