fbq
Kotimaa
01.12.2022 18:01
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Veronica Verho
Veronica Verholta itkuinen tilitys: "Oon pitänyt sisällä aika pitkään sitä..."
Kotimaa
01.12.2022 18:01
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Juontaja ja somepersoona Veronica Verho, 26, on henkisesti vaikean hetken äärellä.

Hänen ja tubettaja Sita Salmisen, 30, luotsaama Poks-podcast päättyy. Viimeisen jakson äänitys on juuri alkamassa. Veronica ja Sita hoitavat homman liveyleisön edessä tänään (1.12.).

Veronicalle hetki on tunteellinen, ja hän onkin jakanut Instagram-sivunsa tarinaosiossa omakuvan, jossa kyynelehtii avoimesti.

- Nyt tuli ekat itkut siitä et Poks loppuu, hän kirjoittaa kuvan yhteyteen.

- Oon ehkä pitänyt sisällä aika pitkään sitä faktaa et tää hetki koittaa jossain kohtaa. Tänään me nauhoitetaan jakso livenä ja paikalle tulee ihania kuulijoita mut se myös jollain tapaa konkretisoi tätä, suruisa Veronica myöntää.

Lue myös: Matti varastaa huomion! Veronica Verho paljastaa: "Enemmän tunnistetaan meidän koiraa"

Sita ja Veronica ovat luotsanneet Poks-podcastia huimat kymmenen tuotantokautta. Ystävykset ovat puhuneet huippusuosituissa jaksoissa kaikesta maan ja taivaan välillä. Veronicalla on myös oma Elämäni kesät -podcast, jossa hän muistelee vaihtuvien julkkisvieraiden kanssa heidän elämiensä parhaita kesiä.

Nenä paranee

Veronica kävi vastikään tikkaamassa umpeen nenän varressa sijaitsevasta bridge-lävistyksestä jääneet, häntä häirinneet arvet. Kirurgin operoima korjaus on lähtenyt paranemaan hienosti, ja Veronica on jakanut prosessista kokemuksiaan. Hänen tänään lisäämällään tarinavideolla voi nähdä nenänvarressa komeilevat punaiset läiskät entisten reikien kohdalla.

- Tikit on nyt poistettu. Luulin eka et tohon on jäänyt se reikä mut se onkin vaan rupi joka lähtee ajan kanssa, hän kirjoittaa.

Veronica kertoi aiemmin, että korjausoperaatiossa kipeää teki lähinnä puudutuspiikki. Myöskään tikkien poisto ei hänen mukaansa juurikaan tuntunut.

- Nyt mun pitää viikko viel pitää samanlaista teippiä tossa ja sit käydä ostamassa arpivoidetta. Tota arpea on tosi tärkeää hoitaa hyvin. Mitä paremmin hoitaa sitä parempi siitä tulee! hän kertaa.

Lue myös: Kirurgi korjasi Veronica Verhon kasvot: "En ole katunut mitään"

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »