fbq
Kotimaa
24.05.2022 15:37
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Toni Nieminen
Vau, mikä kaunotar! Lemmenlomaileva Toni Nieminen julkaisi kuvan supernuorekkaasta Janet-rakkaastaan – tässä naisessa on ruutia!
Kotimaa
24.05.2022 15:37
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Entinen mäkihyppääjä Toni Nieminen lomailee Kyproksella Janet-rakkaansa kanssa. Umpirakastunut Toni on julkaissut reissultaan Instagram-tililleen useamman kuvan sisältävän julkaisun.

Tonin jakamista kuvista ensimmäisessä mies hymyilee olutpullo käsissään. Kuvaa katsoessa huomio kiinnittyy miehen jalkoihin, jotka ovat kaloja täynnä olevassa altaassa. Kyseessä on etelän lomakohteissa suosittu jalkahoito. Kyseisistä hoidoista on myös varoiteltu julkisuudessa, koska niiden kautta saattaa levitä vakavia sairauksia. 

Lue myös: Toni Nieminen latoi tiskiin rehellisen kuvan itsestään - somessa naureskellaan

Päivityksen kolmannessa kuvassa esiintyy Tonin sijasta miehen Janet-kulta. Kuvasta huomaa toisena työnään liikunnanohjaajan hommia tekevän Janetin olevan hyvässä fyysisessä kunnossa. Avoimeen kesämekkoon pukeutuneella, erittäin nuorekkaalla naisella on otoksessa käsivarrellaan papukaija. Papukaijojen kanssa kuvien ottaminen lomakohteissa on kalapedikyyrin tapaan tyypillinen turistien aktiviteetti.

Lue myös: Toni Nieminen sai Janet-rakkaaltaan yllättävän kannustimen - vastasi lahjukseen hauskalla herkulla

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Nieminen (@tmitoni)

Toni kutsuu Janetia vaimokseen, vaikka virallisesti pariskunta on vasta kihloissa. Pariskunta on seurustellut vuodesta 2020 lähtien.

-  Eikös se aika normaali kuvio ole, että kihlaus sitä tarkoittaa. Totta kai häitä ollaan mietitty ja suunniteltu, aikuisia ihmisiähän tässä ollaan, Toni kertoi Seiskalle viime lokakuussa.

Lue myös: Umpirakastunut Toni Nieminen ja Janet-kulta: Häitä suunnitellaan

Toni ja Janet
Pariskunta poseerasi Seiskalle viime syksynä optikkoketju Synsamin tilaisuudessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Nieminen (@tmitoni)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »