fbq
Kotimaa
31.01.2022 10:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Ellen Jokikunnas
Vau, Ellen Jokikunnas julkaisi harvinaisen bikinivideon avantouinnilta: juhli Valtteri-myrskyn keskellä julkkisystävien kanssa - kuvat!
Kotimaa
31.01.2022 10:43
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Ympäri Suomea puhissut Valtteri-myrsky toi viikonloppuna maahan hurjan määrän uutta lunta. Juontaja Ellen Jokikunnas ei antanut myrskyn kuitenkaan pilata viikonloppusuunnitelmiaan, sillä Ellen vietti lauantaina riemukasta iltaa lukuisien ystäviensä kanssa.

Juontajakaunotar julkaisi sunnuntaina Instagram-päivityksen kaverijuhlistaan, joiden aikana Ellen pääsi myrskystä huolimatta pulahtamaan avantoon.

Instagram-päivityksen videossa Ellen laskeutuu hyiseen veteen keltaisissa bikineissä ja viihtyy avannossa useamman sekunnin ennen kuin nousee ylös.

- Valtteri-myrskyssä avantouintia, laulua, riemua ja ihania ihmisiä. Kiitos taas kaikesta, Ellen kirjoitti ja merkitsi julkaisuun illanvietossa mukana olleita ystäviään.

Lue myös: Verta valuvana haiden seassa! Ellen Jokikunnas ja tv-kokki rohkeina bikineissä: "Tässä teille hyväpyrstöisiä vesipetoja"

Lauantain juhlissa paikalla oli Ellenin lisäksi muitakin julkisuudesta tuttuja ihmisiä. Illanvietossa olivat mukana muun muassa kansanedustaja Jaana Pelkonen, laulaja Hanna Pakarinen, tämän rumpalipuoliso Risto Niinikoski sekä muun muassa Vain elämää -ohjelmasta tuttu pianisti-säveltäjä Leri Leskinen.

Vuoden 1998 Miss Suomi -finaalissa yleisön ihannetytöksi valittua Elleniä ei ole nähty moneen vuoteen lehtien palstoilla poseeraamassa bikineissä, mutta hän on harvakseltaan julkaissut biksukuvia arkisista tilanteista sekä lomatunnelmista omalla sometilillään.

Lue myös: Ellen Jokikunnas avautuu Annassa väkivaltaisesta suhteestaan - Ida-sisko seisoi välissä nyrkkeilysäkkinä

 

Pitkä ura juontajana

Missivuotensa jälkeen Ellen on juontanut suosittuja suomalaisia viihdeohjelmia jo kohta 20 vuotta. Erityisen tunnettu hän oli juontaessaan Idolsia vuosina 2003-2008. Sen lisäksi hän on juontanut muun muassa Fort Boyard SuomeaStageaV.I.P. SeikkailuaMental Samurai Suomea sekä Kadonneen jäljillä -ohjelmaa. Viime vuonna hän juonsi Farmi Suomi -ohjelman.

Lisäksi Ellen on toiminut radiojuontajana muun muassa Helmiradiossa.

Nykyään hän toimii juontotöidensä ohella myös kanafarmarina kotitilallaan.

Lue myös: Vau! Ellen Jokikunnas, 44, poseeraa harvinaisen rohkeasti bikineissä - poikkeuksellinen otos hullaannuttaa somessa!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »