fbq
Kotimaa
06.12.2022 16:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
vappu pimiä
Vappu Pimiä karkasi paratiisisaarelle! Juhlii vuosipäivää Malediiveilla - kadehdittavat lomakuvat!
Kotimaa
06.12.2022 16:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Juontaja Vappu Pimiä jakoi someseuraajilleen itsenäisyyspäivän terveisensä rantamaisemista upean auringonlaskukuvan kera. Vapulla ja miehellään Teemu Huuhtasella oli tänään suhteensa 12-vuotispäivä. Pariskunta on matkustanut paratiisimaisemiin Malediiveille juhlistamaan yhteistä pitkää taivaltaan.

- 12 vuotta ollaan tänään painettu Metsolan Erkin kanssa samaa latua. Kannatti aikoinaan saunan lauteilla pitkällisen soutaamisen ja huopaamisen jälkeen esittää tiukka kysymys, että mikä tämän homman nimi oikein on!? Vappu kirjoittaa emojien kera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

- Suomi painanut itsenäisenä 105 vuotta, kiitos sotiemme veteraanien, joka tänään tässä maailmantilanteessa herkisti erityisen paljon. Hienoa ja arvokasta Itsenäisyyspäivää sinne maailman rakkaimpaan koti-Suomeen täältä maailman toiselta laidalta! Vappu kirjoittaa.

Vappu on taltioinut somekuviinsa kauniin auringonlaskun. Ensimmäisessä kuvassa kesäisiin asuihin pukeutuneet Vappu ja Teemu halailevat terassilla meren äärellä. Seuraavat kuvat ovat pusuttelukuvia.

Lue myös: Näin paljon Vappu Pimiä tienaa yrityksellään: tilillä hulppeita summia

Vappu on jakanut lomakohteestaan myös päiväaikaan otetun kuvan. Vappu on majoittunut paikkaan, jossa terassilla on sekä uima-allas, että mahdollisuus pulahtaa mereen. Aurinkoa voi ottaa aurinkotuoleissa, joita löytyy myös altaan reunalta.

Vappu on vaihtanut Helsingin räntäsateet noin 30 asteen lämpötiloihin. Lomaparatiisina ja upeina sukellus- ja snorklauskohteina tunnetut Malediivien saaret sijaitsevat Intian eteläkärjen lounaispuolella. Kohde on etenkin maailmantähtien suosiossa. Kimi Räikkösen perhe vietti viime jouluna ja vuodenvaihteessa aikaa samoissa upeissa maisemissa.

Lue myös: Jäämies paratiisissa! Näin Kimi Räikkösen eläkepäivät käynnistyivät

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Vapulla ja Teemulla on kaksi tytärtä. Vanhempi on alakoululainen.

Juttua ja otsikkoa korjattu 13.12. klo 14:00: Vapulla ei ollut lomansa aikana 12-vuotishääpäivää, vaan hän on ollut miehensä kanssa yhdessä 12 vuotta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »