fbq
Kotimaa
07.03.2022 12:34
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Yle
Tommy Fränti
Uutisankkuri Tommy Fräntin Saara-vaimo kuoli syöpään: "Neurokirurgi pelasti kolme kertaa"
Kotimaa
07.03.2022 12:34
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Yle

Ylen uutisankkurin Tommy Fräntin vaimo Saara kuoli viime viikolla traagisesti vain 44-vuotiaana. Tommy kertoi suru-uutisen Twitterissä heti kuolinpäivänä ja julkaisi twiitin ohessa kauniin kuvan vaimostaan.

Saara Julia Kovero (sydän) 3.2.1978 - 3.3.2022. Olit vahvin ja kaunein ihminen, jonka olen koskaan tuntenut. Ja olit mun vaimo. Kiitos ihan kaikesta. Rakastan sua aina, Tommi kirjoitti torstaina Twitter-tilillään.

Lue myös Uutisankkuri Tommy Fräntin suru-uutinen - vaimo on kuollut 44-vuotiaana: "Olit vahvin ja kaunein ihminen"

 

Uutisankkuri on saanut viikon aikana runsaasti somessa surunvalitteluja menetyksestään, ja lauantaina hän kiitti ihmisiä osanotoista.

- Kiitos myötätunnosta, viesteistä, kukista, halauksista. Perheemme on saanut suurta rakkautta. Te olette todiste siitä, että maailmassa on enemmän hyvää kuin pahaa. Ei tässä ihmisenä olemisessa olisi muuten mitään järkeä. Elämä on kaunis, Tommy twiittasi viikonloppuna.

"Syöpä ei ole taistelu"

Maanantaina Tommy Fränti julkaisi puolestaan kiitosviestin osoitettuna Saara-vaimoa hoitaneelle sairaalahenkilökunnalle sekä Terhokodin saattohoitajille. Tommy paljasti samalla, että vaimo kuoli syöpään.

Syöpä ei ole taistelu, syöpä on sairaus. Siksi: Kiitos HUSin hoitajat ja lääkärit, erityisesti neurokirurgi Päivi, joka pelasti vaimoni kolme kertaa. Lääkärit ihan oikeasti pelastavat ihmisiä. Kiitos Terhokodin hoitajat. Teidän työnne on suurinta ihmisyyttä, Tommy kirjoitti.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »