fbq
Kotimaa
10.08.2022 05:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus
Martina Aitolehti
Uutuuskirja: Näin Stefan Therman hyvitteli Martinaa naapurustoon kuuluvien riitojen jälkeen – hetken päästä sama toistui
Kotimaa
10.08.2022 05:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus

Uutuuskirjassaan Martina – Taistelija (WSOY, toim. Hippo Taatila), Martina Aitolehti kertoo halunneensa erota jo kesäkuussa 2012 Stefan ”Stefu” Thermanista.

Tuolloin Martina oli kuudennella kuulla raskaana.

Martinan ja Stefun suhteessa oli sellaisia riitoja, että ”naapuritkin kuulivat”.  He erosivat ja palasivat yhteen lukuisia kertoja.

- Toukokuussa 2017 Stefan Therman kirjoittaa Facebookissa eronneensa avovaimostaan. Martina kumoaa huhun tuoreeltaan ja ilmoittaa pariskunnan olevan juuri lähdössä Espanjaan. Rakastavaiset viettävät mediahiljaiseloa kesän ajan, kunnes syksyllä Martina kertoo heidän palanneen yhteen, kirja kertoo.

Kihloihin mentiin “Yes, my friends it means YES!”, ja Martina kävi jo sovittelemassa Katri Niskasen hääpukua, mutta häitä ei koskaan tullut.

Stefan Therman
Stefu yritti lepytellä Martinaa uusilla lahjoilla. Tässä pariskunta lähdössä ajelulle Lamborghini Aventador -merkkisellä autolla.

- Stefu hyvitteli epäilevää ja stressaantunutta vaimoaan aina uusilla lahjoilla ja matkoilla, sitten poseerattiin Instagramissa yhdessä – kunnes kuukaudet kuluivat ja suhde ajautui samoille urille kuin aiemmin, kirjassa kuvaillaan.

Lopulta Stefun päivän katoamiset venyivät viikon pituisiksi.

Riitaisa pariskunta erosi lopulta keväällä 2020, kun Stefu lähti Martinan ex-ystävän Sofia Belórfin matkaan. Sittemmin Stefun ja Sofiankin suhde on päättynyt.

Kursivoidut kohdat ovat Martina – Taistelija -kirjan lainauksia.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »