fbq
Kotimaa
10.08.2022 05:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus
Martina Aitolehti
Uutuuskirja: Martina Aitolehti petti Eskoa kahdesti – joi viinipullon ennen papin aamenta
Kotimaa
10.08.2022 05:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus

Martina Aitolehden ja Esko Eerikäisen suhde eteni vauhdilla ja vain muutaman kuukauden kuluttua seurustelusta heidät vihittiin maistraatissa.

Siitä huolimatta he halusivat mahtavat kirkkohäät, ja niitä piti juhlia heinäkuussa 2008.

Helsingin Tuomiokirkko oli jo varattu, mutta Martina perui häät viime hetkellä. Esko päätti siitä huolimatta pitää bileet. Esko kertoo erobileistä Martina – Taistelija (WSOY, toim. Hippo Taatila) -elämäkerrassa.

- Häävieraat olivat kuitenkin ottaneet vapaapäivän, joten päätin järjestää erobileet Kampin silloisessa Lux-yökerhossa. Aika moni häävieras saapui paikan päälle. Vaikka osa voivotteli, että mites nyt noin ja onpa surullista, hyvät bileet saatiin aikaan, kirjassa kerrotaan.

Seiska oli maksanut Martinan ja Eskon peruuntuneet häät sekä siihen kuuluvan häämatkan Kolumbiaan. Lopulta Martina ja Esko lähtivät Seiskan kustantamalle matkalle.

Lue myös:

Miehekkäät humalat

Reissun jälkeen pari palasi yhteen ja he varasivat hääkirkon uudestaan.

Häiden aattona Martina veti kirjan mukaan ”todella miehekkäät humalat” ja kärsi hääaamuna krapulasta.

Martina Aitolehti
Martina Aitolehti oli juonut pullollisen valkoviiniä ennen papin aamenta. Hän ja Esko Eerikäinen vihittiin elokuussa 2008 Helsingin Tuomiokirkossa.

- Aamiaisensa kanssa tuore morsian nautti pullollisen valkoviiniä. Oli taivaan onni, että Martina oli pyytänyt pikkubroidiaan Joonathania saattamaan hänet alttarille, koska käynti olisi muuten saattanut olla horjuvaa, kirjassa paljastetaan.

Lue myös: Esko Eerikäinen muistelee häitä Martina Aitolehden kanssa: ehti hädin tuskin kirkkoon!

Petti kahdesti

Kirjassa kerrotaan myös siitä, kuinka Martina jäi heti suhteen alussa Eskolle kiinni pettämisestä. Jo tuolloin pariskunta oli naimisissa.

- Tyttöjen reissu saattoi hyvinkin tapahtua, mutta Esko näki vaimonsa istuvan hotellin aamupalapöydässä vastapäätä Peter Theleniusta, tanssilattioiden kansaa kultaisella 90-luvulla villinneen ruotsalaisen Basic Elementin keulahahmoa, joka oli tuonut yhtyeensä juhannusjuhliin, kirja kertoo. 

Martina Aitolehti
Martina veti suojakännit ennen papin aamenta.

Toinen pettämistapaus sattui, kun Martina löysi Stefan ”Stefu” Thermanin. Vielä tuolloin Martina oli naimisissa Eskon kanssa, mutta kiisti Eskolle suhdesutinat. Myöhemmin Esko epäili Seiskalle, että Martina halusi uskotella parisuhdetta hänen kanssaan vauhdittaakseen orastavaa levytysuraansa.

Kursiivoidut kohdat ovat Martina – Taistelija -kirjan lainauksia.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »