fbq
Kotimaa
06.10.2022 10:16
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto
Jukka ja Chachi
Uutuuskirja: Jukka Hildén avoimena rakkaansa rajusta perhetaustasta: "Sisko ja siskon mies hakkasivat Chachin"
Kotimaa
06.10.2022 10:16
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto

Jukka Hildén, 42, kertoo lokakuussa 2022 julkaistussa elämäkerrassaan Jukka Hildén - Kivun perintö (Johnny Kniga), avoimesti perheestään, elämästään ja kipupisteistään. Kirjan on kirjoittanut Jani Niipola.

Kirjassa käydään läpi myös Jukan ja Chachin suhdetta sangen yksityiskohtaisesti. Jukka myös kertoo kirjassa, kuinka vaikea perhesuhde Chachilla on ollut. Nykyään Chachi ja Jukka eivät ole tekemisissä Chachin perheen kanssa. 

Chachista tuli jo teini-ikäisenä kuuluisa tanssitaitojensa ansiosta. Hän kiersi ympäri Yhdysvaltoja tanssikeikkaa tehden.

- Ensimmäinen manageri oli ollut Chachin äiti, joka on ilkeä ihminen, Jukka taustoittaa kirjassa.

- Äiti oli alistanut Chachin vuosiksi henkisen väkivallan alle ja lisäksi vienyt tyttärensä rahat, kirjassa kerrotaan.

Lue myös: 16 tunnin kivut! Chachi Hildén esittelee uutta tatuointiaan - kuva paljaasta selästä

Äidin jälkeen manageriksi tuli Chachin sisko. Tilanne ei kuitenkaan helpottanut, sillä sisko otti nimiinsä Chachin palkkioita. Tuohon aikaan Chachi oli vielä alaikäinen, eikä voinut tehdä mitään.

- Kun Chachi täytti 18, hän sanoi vaihtavansa manageria. Sisko ja tämän poikaystävä hakkasivat Chachin. Ja tyhjensivät tilit. Mutta siitä alkoi pitkä tie vapauteen. Chachin kokemat vaikeudet ja niistä selviäminen järjissään ja positiivisena tekivät minuun suuren vaikutuksen, Jukka kuvailee uutuuskirjassa.

Lue myös: Jukka Hildénin Chachi-rakas pyörittää pientä sirkusta kotona: Elämme hallittua kaaosta

Nykyään Jukka ja Chachi Hildén ovat onnellisesti naimisissa. Parilla on kaksi yhteistä lasta. Lisäksi perheeseen kuuluu kaksi lasta Jukan ensimmäisestä avioliitosta.