fbq
Kotimaa
10.08.2022 06:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Panu Hörkkö
Erika Vikman
Uutta sutinaa? Tällaisia ovat Erika Vikmanin värikkäät suhdekäänteet
Kotimaa
10.08.2022 06:00
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Panu Hörkkö

Erika Vikman, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeestä tuttu rokkari Jyrki Linnankivi, 53, syvensivät viime viikolla ystävyyttään yhteisellä lomalla rakastavaisten Venetsiassa.

Erika tunnetaan räväkkänä ja vauhdikkaana esiintyjä. Myös yksityiselämässään hänellä on riittänyt vauhtia ja säpinää. Viime syksynä Seiska uutisoi Erikan ja hänen taiteilijaystävättärensä lämpimistä väleistä.

Lue myös: Katu raikui naurusta! Erika Vikman ja taiteilijakaunotar riemukkaissa tunnelmissa – tortillat maistuivat yhteisen yön jälkeen! Paparazzikuvat!

Lopulta juttu kuihtui kaikessa hiljaisuudessa.

Tammikuussa vuosia yhdessä olleiden Erikan ja Dannyn suhde lämpeni uudestaan ja heidät nähtiin hempeilevän ruotsinlaivalla, jossa Danny seurasi Erikan keikkaa. Seiskan saamien tietojen mukaan ilta päättyi yhteiseen hyttiin.

Dannyn avustajana tutuksi tullut Helmi Loukasmäki pysytteli tiiviisti Dannyn vierellä, vaikka Erika vaikutti lopulta voittaneen takaisin musiikkineuvoksen sydämen.

Lue myös: Helmi Loukasmäen haikea viikonloppu Dannyn ja Erikan Ruotsin-matkan jälkeen: "Ei rakkautta voi riistää multa..."

Kesäkuussa Erika ja Danny lomailivat yhdessä Rodoksella samassa hotellissa, jossa heidän lempensä ensitahdit olivat tulleet koko kansan tietoisuuteen.

Nyt vain reilua kuukautta myöhemmin Erika yllätti jälleen, kun Venetsian-reissukumppaniksi paljastui karismaattinen goottirokkari Jyrki69.

Jyrki 69

Vain aika näyttää, kuinka pysyvää Erikan ja Jyrkin tarinasta tulee. Mitään estettä onnelle ei ole.