fbq
Kotimaa
07.01.2022 06:14
Teksti: Panu Hörkkö ja Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto
Renny ja Johanna Harlin
Uhattiin turvamiehillä! Renny Harlinin vaimon siskolle annettiin porttikielto ökykihlajaisiin
Kotimaa
07.01.2022 06:14
Teksti: Panu Hörkkö ja Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto

Elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 62, ja Johanna-rakkaan, 27, unelmahäät Saint-Tropez’ssa olivat viime vuoden kohutuimpia seurapiiritapahtumia.

Rakastavaisten elo jatkuu ainakin Instagramissa sokerisena, mutta todellisuudessa parin ihmissuhteet ovat sekaisin. Häiden alla nimittäin näyteltiin hyvin poikkeuksellisia ja dramaattisia tapahtumasarjoja, joiden seurauksena nuori rouva Harlin potkaisi Alexandra-siskonsa tylysti ulos elämästään.

Lue lisää: Shokkipaljastus Renny Harlinin unelmahäiden kulisseista: Johanna-vaimo rikkoi välit siskoihinsa

Porttikielto siskolle

Johannan ilmoitus tuli vain muutamia päiviä ennen ökykihlajaisia, jotka pidettiin Helsingissä Kulosaaren Casinolla heinäkuussa.

– Johanna ilmoitti valinneensa Rennyn ja ettei halua olla enää missään tekemisissä Alexandran kanssa, eikä sisko saisi ottaa häneen ikinä yhteyttä. Johanna teki myös selväksi, ettei halua tätä kihlajaisiinsa, Luokkakokous-leffan ensi-iltaan eikä häihinsä, sisäpiiri paljastaa.

SEISKA 42/2021 Johanna kielsi siskoaan osallistumasta perhejuhliin.
SEISKA 42/2021 Johanna kielsi siskoaan osallistumasta perhejuhliin.

Lue lisää: Mitä tapahtui polttareissa? Renny Harlin vaati Johanna-vaimoaan tekemään vaikean päätöksen

Tilanteen tulehtuneisuudesta kertoo sekin, että pariskunta uhkasi Alexandraa jopa turvamiehellä. Viestissä sanottiin selvästi, että mikäli Alexandra tulisi kiellosta huolimatta kihlajaisiin, turvamies poistaisi hänet paikalta välittömästi.

Alexandran porttikieltoa Luokkakokous-leffan ensi-iltaan pidettiin erityisen töykeänä, sillä Alexandralla on elokuvassa merkittävä rooli.

Hetkellisesti siskosten välille syntyi laiha sopu, sillä Alexandra oli mukana niin kihlajaisissa kuin ensi-iltahumussa. Yhteiskuviin hän ei siskonsa ja Rennyn kanssa kuitenkaan kelvannut.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »