fbq
Kotimaa
12.03.2022 20:55
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto ja Atte Kajova
Jonne Aaron
Tunnistaisitko vielä julkisuudesta kadonneen Jonne Aaronin? Tältä hän näyttää nyt – katso tuoreet kuvat!
Kotimaa
12.03.2022 20:55
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto ja Atte Kajova

Laulaja Jonne Aaron, 38, esiintyi tänä iltana (12.3.) Tampereella järjestetyssä Iskelmägaalassa. Jonne asteli rempsein askelin kameran eteen poseeraamaan. Tähteä olla hetkeen nähty punaisilla matoilla.

- Voin ihan hyvin, kiitos kysymästä. Olen tehnyt kotistudiossa musiikkia, ja nauttinut elämästä sekä yksinolosta. Olen nähnyt ystäviä ja lähipiiriä. Olen tässä yrittänyt olla ihmisiksi, hyväntuulinen Jonne kertoo Seiskalle.

Jonne Aaron
Ensi vuonna artisti täyttää pyöreät 40 vuotta, ja hänellä on jo suunnitelmia tehtynä. - Kohta minulta tulee uusi kappale nimeltä Sitten kun, mikä sopii minulle. Kun täytän 40, järjestän jonkinlaiset juhlat, hän paljastaa.
Jonne Aaron
Tässä Jonne vuonna 2015. 

Sauvat hukassa

Jonnea ei huoleta ikääntyminen.

- Se ei tunnu epätodelliselta, vaan hyvältä. Sisälläni asuu joku peter pan. Lähdin tosi nuorena bändihommiin, eikä siinä huomannut oikein vuosien kulkua. Tunnen itseni ikuisesti 24-vuotiaaksi sydämessäni, mutta valitettavasti vähän sokkeli alkaa rapistua. 

Kolmekymppislahjaksi hän sanoo saaneensa kävelysauvat lahjaksi.

- Otin sen silloin hiukan loukkauksena, että ei saamari vieköön. Jos saan tällaiset, niin onko tämä ikääntymisen merkki. Nyt olenkin sitten etsinyt niitä sauvoja, että missä v*tussa ne on, Jonne nauraa.