fbq
Kotimaa
29.06.2022 22:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Twitter
Travis Barker ja Kourtney Kardashian
Travis Barker kiidätettiin sairaalaan - Kourtney-vaimo juoksi vierellä: dramaattinen twiitti herätti huolen
Kotimaa
29.06.2022 22:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Twitter

Blink 182- yhtyeestä tunnettu rumpalitähti Travis Barker, 46, on joutunut sairaalaan.

Travis nähtiin eilen (28.6.) Los Angelesin West Hillsin sairaalalla, mutta kiidätettiin pian ambulanssilla toiseen, Cedars-Sinain sairaalaan. Hänen vaimonsa Kourtney Kardashian, 43, juoksi miehensä vierellä, kun tätä kuljetettiin hoitoon.

Travis Barker
Travisin kunto on herättänyt huolta.

Toistaiseksi on epäselvää, miksi Travis tarvitsee kiireellistä hoitoa. Travis kirjoitti eilen Twitteriin dramaattisen lyhyen tviitin: "Jumala pelasta minut". Mitään muuta päivityksessä ei lukenut.

Travis Barker
Koutneyn yllä oli musta huppari, kun hän pysyi visusta rakkaansa kannoilla. kaunotar itse toipui vasta hiljattain toistamiseen sairastamastaan koronasta.

Travisin tytär Alabama Parker, 16, on pyytänyt Instagram-tarinassaan seuraajiaan lähettämään rukouksiaan surullisen emojin kera.

Travis ja Kourtney menivät vasta toukokuussa naimisiin, joten parin yhteinen taival on saanut nyt ikävän käänteen. Kaksikko vihittiin Italian Portofinossa hulppein menoin.

Lue myös: Nyt se on varmaa - Kourtney Kardashian ja Travis Barker menivät naimisiin

Travis Barker ja Kourtney Kardashian
Kourtney ja Travis ovat menneet tänä vuonna naimisiin jo peräti kolmesti, joista viimeisin kerta Italian ihanissa maisemissa sinetöi heidän rakkautensa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »