fbq
Kotimaa
20.02.2022 10:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Topi ja Nadja Sukari
Topi ja Nadja Sukari liukuvat sylikkäin vuorelta vaijerilla alas – vauhdinhurma kostautuu kartingissa: "Niska on kipeä"
Kotimaa
20.02.2022 10:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Vauhdinhurmasta nauttiva Topi Sukari, 67, vie Nadja-vaimonsa, 51, vuorille kokeilemaan aivan uutta elämystä: huimaa vaijeriliukua.

– Täällä on hyvin tuulista ja korkeata ja aika lailla pelottavaa, Topi huokailee Alhaurin el Granden vuorilla. Sininen taivas on täällä satoja metrejä lähempänä kuin alhaalla Aurinkorannikolla.

Seiskan suositun Sukarit!-videosarjan viidennessä jaksossa nähdään ja koetaan ainutkertaisia hetkiä, kun miljonääripari ylittää itsensä ja viilettää yli kilometrin mittaisen vaijeriliu'un sylikkäin.

– Varmaan verenpaineet nousee. Jos oikein jännittää, voi tulla housuihin, Topi nauraa.

Nadja asettuu lähtötasanteella Topin syliin. Molemmat ovat jännittyneitä. 

– Kiva että olet lähellä, Toivo. Nyt pitää vain laittaa silmät kiinni ja kiljua täysillä!

Topi haastoi Nadjan kaasuttelukisaan

Topi ja Nadja ovat hyvin aktiivisia liikkujia. He rakastavat kuntoilua. Päivään mahtuu monenlaista aktiviteettia: yleensä aamuisin he hikoilevat kotona crosstrainerilla, käyvät rantalenkillä ja vielä huvilan omalla kuntosalilla. Topi on korostanut, kuinka hyvä kunto on auttanut häntä jaksamaan paremmin niin bisnesmiehenä kuin aviomiehenä.

Sukarit tykkäävät myös rohkeasti kokeilla kaikkea uutta. Vaijeriliuún jälkeen suuntaavat alas rannikolle ja Malagan kaupungin vieressä sijaitsevalle karting-radalle.

Kilpailuhenkinen Topi haastaa vaimonsa ajokisaan.

– Sä varmasti voitat. Olen huono kuski mutta hyvä kartanlukija, Nadja nauraa.

–  Meillä on Suomen hienoin ja kaunein sähköautorata Lempäälän Ideaparkissa. Nyt pitää treenata vähän sinne. Muista pysyä puskurissa kiinni ja ohita jos pääset, Topi huikkaa vaimolleen ja kaasuttaa tiehensä.

Radalla käy pieni turma, kun Topi törmää vauhdilla kaiteeseen.

– Ohitin aika monta kaveria... ja Nadjankin varmaan kaksi, kolme kertaa! Mutta lopussa kopsahdin sivuttain toista kartingautoa päin. Auto otti kiinni ja sitten tömähti kovaa kaiteeseen. Niska on nyt kipeä. Ei tässä tarvi lääkäriin mennä kuitenkaan, Topi hieroskelee maalissa niskaansa.

Uusi jakso aina keskiviikkoisin

Sukarit!-alkuperäissarjassa on kahdeksan kiehtovaa osaa täynnä suuria tunteita ja vauhdikkaita elämyksiä Espanjan auringon alla. Sarja on kuvattu syystalvella 2021 Costa del Solin palmujen katveessa.

Uusi jakso aina keskiviikkoisin. Katso kaikki Sukarit!-jaksot tästä.

KATSO SUKARIT!-SARJAN JAKSO 5/8 – UUSI JAKSO AINA KESKIVIIKKOISIN SEISKA.FI:SSÄ:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »