fbq
Kotimaa
03.04.2022 09:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto
Topi ja Nadja Sukari
Topi Sukarin suunnitelmat muuttuivat – tyrmäsi Nadja-vaimon toiveen: Liian teennäinen
Kotimaa
03.04.2022 09:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto

Toivo ”Topi” Sukari, 67, on saanut myytyä Espanjan Benalmádenassa sijaitsevan ökytalonsa. Modernin luksuskiinteistön hintapyyntö oli peräti 3,9 miljoonaa. Topi osti huvilan pari vuotta sitten huomattavasti halvemmalla, noin 2,5 miljoonalla eurolla.

Lue lisää: Topi Sukari teki miljoonavoiton – ”Elämässä pitää välillä sulkea ovia”

Synttärit Kyproksella

Aiemmin Topi on kertonut kaavailleensa uutta kotia Nizzasta, sillä hän ja Nadja-vaimo, 51, olivat kyllästyneet Espanjaan. Nyt Pariskunnalla on kuitenkin aivan uusi kohdemaa mielessään.

– Ranskan Riviera oli ykköskohde, mutta olemme käyneet Kyproksella. Menemme sinne uudestaan viettämään syntymäpäiviäni, ensi viikolla 68 vuotta täyttävä Topi kertoo.

Hän painottaa, ettei mitään ole vielä lyöty lukkoon. Kaksikko luottaa siihen, että sopiva kohde sattuu eteen, ja silloin he toimivat.

Kyprokselle asumaan hamuava Topi näkee alueella mahdollisuuden. – Siellä on hyvä hintataso asuntobisnestä ajatellen.
Kyprokselle asumaan hamuava Topi näkee alueella mahdollisuuden. – Siellä on hyvä hintataso asuntobisnestä ajatellen.

Lue myös: Miljonääriyrittäjä Topi Sukari yllättää: "Ei minun pankkitililläni oikeasti rahaa ole"

Hyvä sää tärkein

Topille ja Nadjalle pääasia uudessa kodissa olisi, että säät ovat hyvät ja tontilla on tarvittavaa yksityisyyttä. Erityisesti Nadja toivoo, etteivät naapurit olisi aivan kyljessä kiinni.

– Nadja sanoo, että hän haluaa Dubaihin, mutta minä en oikein tykkää siitä. Se on vähän teennäinen paikka, Topi heittää.

– Ei, se on hyvä! Siellä on aina lämmin, Nadja tokaisee iloisena.

Pariskunta tietää, että sopu uudesta kodista syntyy varmasti. Topi ja Nadja lähtevät tämän viikon lauantaina Kyprokselle nauttimaan syntymäpäivien juhlinnasta ja käyvät katselemassa myös asuntotarjontaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »