fbq
Kotimaa
11.01.2023 10:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Teemu Selänne
Teemu Selänne hätkähti sähkölaskuaan - "On siinä multimiljonäärillä ongelma..."
Kotimaa
11.01.2023 10:45
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Kuten niin monet muutkin, myös ex-kohukiekkoilija Teemu Selänne, 52, on saanut tuta parhaillaan vallitsevasta energiakriisistä.

Teemun Kirkkonummen-lukaalin sähkölasku on saanut kiekkoilijan kulmakarvat hiusrajaan. Hän paljasti tyhjänä seisseen talon sähkölaskun ja kyseli sen summasta Twitter-tilillään. Kiekkoilijalle on tupsahtanut tuhansien eurojen maksu.

- Nyt kun on puhuttu noista sähkölaskuista, niin ihan vaimon puolesta kyselisin, että onko tää meidän Kirkkonummen hilan talon sähkölasku suuri? kun siellä ei kukaan asu ja talossa on vaan peruslämmöt päällä. Fortum 4.412e ja caruna 814e…, hän pohtii.

Carunan reilu 800 euron lasku koostuu sähkönsiirrosta.

Lue myös: Terassilla hauska yksityiskohta! Tältä näyttää Selänteiden Kirkkonummen-koti talvella

Muiden muassa HS on uutisoinut viime päivinä suomalaisten mielten päällä olleesta sähkötuesta. Viimeisimpänä lausunto­kierrokselle lähti ehdotus, jossa valtio maksaa sähkölaskun tuettavasta osuudesta 50 prosenttia. Omavastuu on 90 euroa, kun se aikaisemmin oli sata euroa.

Hallitus sopi joulukuussa, että kuukaudessa tuki voi olla korkeintaan 700 euroa.

- Meinaatko hakea valtiolta tukea? Teemulta tiedustellaankin vastaustweeteissä.

Lue myös: Näin energiakriisi vaikuttaa Tuukka ja Olga Temosen perheeseen: "Ai onko kylmä?"

Teemu ei aio käyttää hyödyksi Suomen valtion tarjoamaa tukea.

- En tietenkään hae, mut kieltämättä kuukauden sähkölaskuks talosta missä ei kukaan ole asunut moneen kuukauteen on aika kova…., hän vastaa jämäkästi.

Laskun suuruus on hämmentänyt Twitter-käyttäjiä.

- Jos siirto on sen 800 e, niin tuossa on reilusti yli 10000 kWh sähköä. Melkoinen peruslämpö, eräs laskeskelee.

- On siinä multimijönäärillä ongelma…, toinen tuhahtaa.

Lue myös: Teemu Selänne muussasi NHL:n pelätyimmän mörön kasvot marjapuuroksi – kovanaamalta yllätyspaljastus uutuuskirjassa: ”Minun oli pakko…”

Rahasotkut hämmensivät

Seiska uutisoi syyskuussa, että Teemun ja hänen entisen luottoystävänsä, urheilutoimittaja Ari Mennanderin, 57, rahariitaa käsitellään oikeudessa. Riidan kohteena oli Mennanderin vaatima 250 000 euron korvaus palkkioista, jotka olivat haasteen mukaan jääneet Teemun kahdelta firmalta maksamatta.

Pari vuotta sitten Teemu väitti, ettei hänen ex-ystävänsä ole koskaan ollut hänelle töissä. Käräjäoikeuden mukaan asia olikin toisin, ja Teemusta tuli maksumies.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 14. syyskuuta Teemu Selänteen TS Holding- ja TS Promotion -yhtiöt maksumiehiksi. Yhteensä käräjäoikeus velvoitti Teemu Selännettä maksamaan entiselle ystävälleen 64 125 euron edestä korvauksia korkoineen.

Lue myös: Teemu Selänne jätti yli 60 000 euron palkkiot maksamatta – ex-ystävä haastoi oikeuteen: kiekkolegendalle tappio käräjillä

Teemu Selänne
Teemu saa maksaa tonneja tyhjän asunnon lämmityksestä.