fbq
Kotimaa
23.06.2022 19:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
samu haber
Tätä mieltä Samu Haber on oikeasti sähköpotkulaudoista
Kotimaa
23.06.2022 19:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Sunrise Avenue -yhtyeen entinen nokkamies Samu Haber jakoi kuluneella viikolla Instagram-tililleen kuvia, joissa hän ajaa sähköpotkulaudalla pitkin Helsingin Aleksanterinkatua.

Sunrise Avenue -yhtyeen entinen nokkamies Samu Haber jakoi kuluneella viikolla Instagram-tililleen kuvia, joissa hän ajaa sähköpotkulaudalla pitkin Helsingin Aleksanterinkatua. Sää näyttää kuvissa sateiselta ja katu lienee märkyyden takia liukas.

-  Onhan tää nyt ihan helvetin jännää. Tämäkin, Samu kirjoittaa kuvan ohessa.

Hän viittaa sekä kuvissa näkyvään skuuttailuun että siihen, että hänen syksyn soolokeikkojensa liput ovat tulleet myyntiin.

Samu pitelee kädessään kylttiä, jossa lukee englanniksi "pelasta maapallo". Valokuvaaja Janita Aution ottamat kuvat lienevät osa Samun debyyttialbumin kansikuvauksia. Samu julkaisee Pelastetaan maailma -soololevynsä 30. syyskuuta.

Kuvan kommenttikentässä muusikkotoveri Archie Cruz paljastaa olettaneensa, että Samu inhoaisi paljon mielipiteitä jakavia sähköpotkulautoja.

- Eiks äijä vihaakkaan noita skuutteja, Archie kysyy kommenteissa.

- En. Päinvastoin, Samu on vastannut.

Samu kommentti antaa ymmärtää, ettei Samulla siis ole mitään sähköpotkulautoja vastaan.

Lue myös: Samu Haber aloitti tyylikkäästi prätkäkauden - mikä menopeli!

Kyseiset vuokrattavat vempaimet ovat vallanneet viime vuosien aikana Helsingin kadut. Sähköpotkulautojen räjähdysmäinen lisääntyminen on aiheuttanut reaktioita puolesta ja vastaan.

Instagramissa Sähköpotkulauta Vihasivu -nimisellä tilillä julkaistaan kuvia välinpitämättömästi lojumaan jätetyistä sähköpotkulaudoista. Tili on kerännyt lyhyessä ajassa yli 10 000 seuraajaa

Kuluneella viikolla Seiska uutisoi näyttelijä Ville Myllyrinteen joutuneen onnettomuuteen pyöräillessään, kun varomattomasti kaahannut sähköpotkulautailija oli törmännyt häneen. Ville satutti kätensä, josta hän jakoi someen vertavuotavan kuvan.

Lue myös: Ville Myllyrinne dramaattisessa turmassa - kuva ei herkille!

- Vastaantulija menetti potkulautansa hallinnan. Veti suoraan päin mun fillaria. Ehdin vetää sen verran jarrua, ettei tän pahemmin käynyt. Koettakaa nyt vähän säätää vauhtia vastaamaan osaamista, Ville kirjoitti.

Helsingin kaupunki ja yhteiskäyttöisten sähköpotkulautojen operaattorit sopivat keväällä toimenpiteistä, joiden tarkoituksena on vähentää potkulaudoista aiheutuvia haittoja. Näkyvimpänä muutoksena katukuvaan ovat tulleet potkulautojen pysäköintipaikat, jotta potkulautoja ei jätettäisi lojumaan minne sattuu.

Viikonloppuöisin kello 00-05 välillä laudat ovat kokonaan pois käytöstä. Päivisin nopeusrajoitus on 20km/h, ja arkisin kello 00-05 välillä 15km/h.

Lue myös: Ohhoh! Samu Haber julkaisi paljastavan syntymäpäiväotoksen – katso toiminnantäyteiset allaskuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »