fbq
Kotimaa
11.03.2022 20:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Henriikka Roo
Tankotanssija Henriikka Roo huomasi vartalossaan muutoksen koronan jälkeen - kertoo asiasta avoimesti
Kotimaa
11.03.2022 20:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tankotanssitaiteilija Henriikka Roo kertoo avoimesti voinnistaan koronasairastumisensa jälkeen. Henriikka kyselee Instagramissa myös muilta naisilta kuukautisiin liittyviä kokemuksia.

Lue myös: Tankotanssija kaipaa jämäkkää tukipylvästä! Henriikka Roo etsii siitosoria Tinderistä: ”Haussa loistavat geenit, joiden kanssa monistaa omiani”

- Eli menikö sulla jotenkin vuodot sekasin rokotteen/koronan jälkeen? Ja kuinka pitkäksi aikaa? Itsellä tässä oikeen "supernaisellinen" olo kun nyt on kolmannet kuukautiset samaan kuukauteen. Vähempikin riittäis.. alkoi kun tammikuun lopulla sairastin omikronin. Eli kierto noin 2 viikkoa. Koskakohan tää tasottuu? Sit voipi olla että lokakuussa otettu toinen piikki teki sen että seuraavat parit kuukautiset oli erittäin kivuliaat mutta tästä yhteydestä en ois nyt ihan varma, Henriikka kirjoittaa tiistain (8.3.) päivityksessään.

Seiskan viihdeuutiset: Ex on the Beach Suomi -ohjelman Kasper oikeuden eteen, kouluratsastaja Marko Björsin uusi aluevaltaus, Visulahden vahakabinetin yllätyspäätös...

Henriikan someseuraajat tilittävät myös omista vaivoistaan, joskin osa vastaajista ei ole saanut minkäänlaisia jälkioireita. Henriikka pohti myös rokotteiden vaikuttaneen kuukautisiin.

- Näitä teidän kommentteja lukiessa vasta tajusin, että kyllä mulle sittenkin se toka piikki tais vaikuttaa kans. Lokakuussa otin ja sen jälkeen parit ekat kuukautiset oli todella kivuliaaat ja runsaat. Kipulääkkeil ja oksennuskohtauksil mentiin. Sit tammikuussa sairastettu omikron muutti nää kivuttomiks mut just tällee et kierto alle 2vk ollut nyt 3 kertaa. Muistakaa tehdä haittavaikutusilmoitus, jos teilläkin rokote aiheuttanut jotain, Henriikka kannustaa.

Lue myös: Kesän kuumin sinkkukaunotar?! Olli Hermanin ex-rakas Henriikka Roo edusti lyhyessä farkkuhameessa – kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »