fbq
Kotimaa
07.08.2022 21:30
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Janni ja Joel
Tämä valmista, tämä kesken: Joel Harkimon ja Janni Hussin talopaketti sai muuttoluvan
Kotimaa
07.08.2022 21:30
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Julkkispari Janni Hussi, 30, ja Joel Harkimo, 32, paljasti viime viikolla Instagramissa, miten loppusuoralla heidän taloprojektinsa jo on. Nyt he jo nukkuvat lemmenpesässään.

Seiskan lähtiessä Joelin päivityksen jälkeen paikan päälle, selvisi, että julkkiskaksikon 215 neliön lukaali on hyvin valmiin oloinen. Vaikka talo onkin muuttovalmis, niin työmaata riittää yhä.

joelin ja jannin talo
Muuttolupa taloon on jo saatu ja siten talossa voi jo asua, mutta pihamaalla ei kannata korkkareilla kävellä maisemointi on tyystin tekemättä. Pihan pitää sanoa olevan alkutekijöissään, vain aivan talon ympärillä on maansiirtotyöt tehty jonkinlaiseen valmiuteen. Rantaa kohden edetään kuin kaislikkoon.

Talon pihamaa ei varmasti valmistu ennen ensi kesää.

Moderni talo istuu hillittyjen väriensä puolesta hyvin vehreään maastoon. 
Kolmikerroksisessa pytingissä riittää tekniikkaa, sillä katolla on muun muassa aurinkopaneelit. Nämä kaikki tietysti tarkastetussa talossa toimivat, samoin kunnallistekniikka.

Joelin ja Jannin talo

Tulevaisuus näyttää, mitä pariskunta aikoo tehdä rannalle, joka on toistaiseksi kuin viidakko. Kovana kalamiehenä tunnettu Joel halunnee ainakin laiturin. Rannalle sopisi myös sauna, ja tontin koko mahdollistaa sen rakentamisen säädetyille etäisyyksille.