fbq
Kotimaa
07.02.2023 14:08
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Laura Voutilainen
Tältä Laura Voutilainen näyttää ilman meikkiä
Kotimaa
07.02.2023 14:08
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Laura Voutilainen, 47, julkaisi eilen (8.2) Instagram-sivullaan omakuvan, jossa poseeraa melkein ilman meikkiä terveyspäivänsä kunniaksi. 

-Tässä nyt ei ole niitä filttereitä sitten, Laura korostaa päivityksessään. 

- Hiukan laitoin kyllä meikkipohjaa ja huulirasvaa, hän tunnustaa. 

Käsittelemätön kuva on valloittanut Lauran someseuraajat, ja kommenttikenttä onkin täyttynyt kehuista ja sydämistä. Muun muassa kuuluisa meikkitaiteilija Raili Hulkkonen arvostaa Lauran aitoutta on pistänyt palautteeksi kolme peukkua riviin.

- Siitä näkee, kuka on oikeasti kaunis, kun ei ole niitä filttereitä ja sinä todella olet, yksi seuraajista kiteyttää monien muiden kommentit.

- Niin satumaisen sievä nainen, eräs Lauran faneista kehuu.

Lauran kuva ilman meikkiä on harvinaislaatuinen, sillä hänet tunnetaan julkisuudessa näyttävästä tyylistään, johon kuuluu usein vahva ehostus.

"Ehkä yksi tai kaksi lasillista viiniä"

Melkein saunapuhdas selfie liittyy Lauran terveyspäivän viettoon.

Nainen listaa, että teemapäiviin kuuluvat esimerkiksi ystävät, haaveilu, lukeminen ja opiskelu sekä pitkän luettelon viimeiseksi:

- Ehkä viikonloppuna otan yhden tai kaksi viinilasia, Laura kirjoittaa.

Hän harmittelee, että listalta puuttuvat muassa pussailu ja taitava kokkailu.  Instagram-tilillä hän kyselee myös seuraajiltaan heidän terveytensä peruspilareita.

Karttelee kohuja

Salatut elämät -sarjan vieraileva tähti Lauraa nähdään harvoin kohuotsikoissa. Viime vuoden lopussa laulaja kertoi Seiskalle joulunvietostaan. Laura on suunnannut usein joulun pyhiksi ulkomaille, muun muassa siskonsa luokse Brysseliin. Juhlapäivien matkoja hän on tehnyt lisäksi kahden poikansakin kanssa. 

Lue lisää: Laura Voutilainen: Juhlin pikkujouluja viimeksi 16-vuotiaana

Pikkujoulut sanan varsinaisessa merkityksessä ei muun muassa Miks ei -hitillä radiosoittolistojen kärkeen kiilannut Laura ei enää juhli. Nuorena hän kyllä vietti pikkujouluja, joskus railakkaastikin.

- Sellaiset aidot pikkujoulut minulla oli viimeksi 16-vuotaana, kun opiskelin sellon soittoa Lahden konservatoriossa. Ne olivat ihan selkeät opiskelijoiden pikkujoulut. Eikä siitä sen enempää! Laura muistelee nauraen Seiskalle.