fbq
Kotimaa
22.06.2022 20:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Jussi Heikelä
Tältä Jenni Alexandrovan kanssa seurustellut Jussi Heikelä näyttää nykyään - kuvat
Kotimaa
22.06.2022 20:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Erityisesti radiojuontajana muistettava Jussi Heikelä ei ole viime aikoina patsastellut julkisuuden parrasvaloissa.

Kuvasta voi huomata, että mies ei ole muuttunut lähes lainkaan vuosien varrella. Radio Rockin Korporaatiota vuosikaudet aikoinaan juontanutta Jussia ei nähdä nykyään useinkaan julkisuudessa, mutta Instagramiin hän päivittää otoksiaan ahkerasti.

Edelleen erilaisia media-alan töitä tekevä Jussi on julkaissut tänään keskiviikkona (22.6.) Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa uudenlaisen Carlsberg-olutpullon kanssa. Hän on ollut juontamassa uuteen pulloon liittyvää tiedotustilaisuutta.

Lue myös: Yllätyspäätös: Jussi Heikelä ulos Solar Republic -tuotantoyhtiöstä!

Jussi Heikelä
Jussi juonsi Korporaatiota viimeisinä vuosinaan Harri Moision (kesk.) kanssa. Jussi jätti ohjelman vuonna 2015. Kuvassa myös vieraana ollut Ismo Leikola (oik.). Kuva vuodelta 2014.

Alla muita Jussin kuvia:

Jussi seurusteli usean vuoden ajan radiojuontajakollega Jenni Alexandrovan kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2019. Suhteen alku oli aikanaan haastava, koska molemmat heistä olivat tahoillaan naimisissa.

Olimme olleet Jennin kanssa kollegoita vuosia ilman mitään ihmeellistä, mutta jäätyämme kaksin studioon meidän välillemme alkoi kehittyä jotain, joka kasvoi lopulta romanssiksi, Jussi kirjoitti kotisivuillaan vuonna 2020.

Lue myös: Sokkiero! Juontajapariskunta Jenni Alexandrovan ja Jussi Heikelän suhde kriisissä!

Alexandrova Heikelä
Jussi ja Jenni seurustelivat muutaman vuoden.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »