fbq
Kotimaa
17.02.2022 09:20
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Natalia Salmela
Taloremontin keskellä taistelevan Nata Salmelan yllätyspaljastus: ”Me ollaan tässä vaiheessa” – tältä asunnossa näyttää nyt
Kotimaa
17.02.2022 09:20
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Bloggaaja ja yrittäjä Natalia "Nata" Salmela paljastaa somessa, miten hänen taloremonttinsa etenee. Vaikuttaja remontoi parhaillaan 1970-luvun kohdetta uuteen uskoon. 

Itä-Helsingissä sijaitsevaa paritalonpuolikas on ollut Natalla työn alla marraskuusta saakka. Tuoreesta Instagram-päivityksestä käy ilmi, että hommat ovat etuajassa.

- Ja näin me ollaan tässä vaiheessa 1,5kk edellä remontin suunnitelmaa. Onneksi tässä on vielä keittiötä, sukitusurakkaa ja kattoremppaa tehtävänä, niin ei lähde ihan laukalle tämä homma, hän kirjoittaa.

Lue myös: Nata Salmela polttaa rahaa remontissaan – törsäsi tuhansia euroja kattopaneeliin: ”Jostain muusta pihistetään”

Havainnut kehitystä

Nata tarkentaa vielä, mikä on tähän mennessä kolme ja puoli kuukautta kestäneen remontin seuraava askel.

- Ollaan siinä pisteessä, että hierotaan listoja paikalleen ja asennetaan vaatehuoneen kalusteita sen jälkeen, kun ollaan avattu jokainen pinta ja tehty se uusiksi. 

- Naurattaa, että mun ekan 42 neliön kaksion pintaremppaan meni 4kk, mitä ihmettä mä silloin tein? On tässä joku kehitys selkeästi tapahtunut vuosien varrella, vaikkei nopeus nyt remontoidessa ensisijainen tavoite olekaan, hän pohtii.

Lue myös: Nata Salmela avautuu remontistaan: Kiljuin kakkasateessa!

Haluaa jo siivoushommiin

Bloggaaja kirjoittaa Instagram-julkaisussaan, että hänen tekisi jo mieli repiä pintoja peittävät suojapahvit pois ja siivota.

- Mutta odotellaan nyt vielä, että saadaan sukat ammuttua viemäreihin, ikkunat ja ovet vaihdettua ja keittiö paikalleen, Nata toppuuttelee.

Kaksikerroksinen 191-neliön talo on jo kokenut melkoisen muodonmuutoksen. Aiemmin Nata on esitellyt Instagramissaan saunan edistymistä sekä takkahuoneen lattia komeita laattoja. Seiskakin vieraili rakennustyömaalla viime joulukuussa.

Lue myös: Remonttia puurtava Nata Salmela sai vamman – ”Sormet ovat vielä tallella”