fbq
Kotimaa
15.01.2022 18:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sara Sieppi
Taas ulosotossa! Sara Siepillä on satojatuhansia firman tilillä mutta ei silti maksa laskujaan
Kotimaa
15.01.2022 18:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Tuoreesta (12.1.) ulosottorekisteristä selviää, että sometähti Sara Sieppi on päästänyt yrityksensä Semihima Oy:n laskun voudin perittäväksi vasta äskettäin.

Muuten maksetut rästit ovat saaneet rinnalleen viime vuoden joulukuun alussa Keskinäisen eläkevakuutusyhtiö Elon hakeman 155 euron saatavan.

Ikäväksi asian tekee se, että jo kertaalleen puhtaaksi maksettu ulosottomaksurekisterissä on jälleen uusi merkintä, joka kummittelee seuraavat kolme vuotta neidon tiedoissa.

Sieppi
Näyttävä kaunotar on jo vuosia tahkonnut yrityksellään mainetta ja mammonaa. Saralla on Instagram-tilillään yli 220 000 seuraajaa.

Lue myös: Sara Siepin yritys ulosotossa – somekaunotar nosti samaan aikaan 120 000 euron osingon!

Yrityksellä rahaa satoja tuhansia

Maksun joutuminen ulosottoon lienee silkka vahinko, sillä Saran vuonna 2019 perustaman Semihima Oy:n uusimmat tilikausitiedot vuodelta 2020 paljastavat, että tilikauden loppuessa yrityksen tilillä on ollut lähes 250 000 euroa käteistä.

Muita avoimia merkintöjä ei Saran firmalla ole tällä hetkellä, sillä Sara maksoi viime vuoden syyskuun lopussa yli 7 000 eurolla merkintöjä pois. Saran oma henkilökohtainen ulosottorekisteri on täysin puhdas kahdelta viime vuodelta.

Lue myös: Salasuhde paljastui! Sara Sieppi eroaa dramaattisesti Iholla-sarjassa!

Ryhtyi sinkuksi tv-sarjassa

Tv:ssä alkoi äskettäin Iholla-ohjelman tuorein tuotantokausi, jossa myös Sara on mukana. Ohjelmassa julkkikset kantavat mukana kameraa ja kuvaavat elämänsä koukeroita ja tunteitaan avoimesti. Ohjelma on kuvattu viime kesänä ja alkusyksystä.

Suositusta ohjelmasta on tullut suoratoistopalveluun vasta pari jaksoa, mutta niissä on käynyt jo ilmi, että Sara eroaa ohjelman alkumetreillä.

Lue myös: Salasuhde paljastui! Sara Sieppi eroaa dramaattisesti Iholla-sarjassa: "En voi enää sulkea silmiäni"

Ennakkotietojen mukaan tulevissa jaksoissa Sara ajautuu Tinder-seuranhakupalveluun, ja edessä on myös villi sinkkukesä mutkikkaiden käännösten saattelemana.

Muut tällä kaudella mukana olevat ovat hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, sometähti Tuure Boelius ja fysioteterapeutin hommia tekevä Piritta Hagman. Sarjan tuoreimmat jaksot ilmestyvät Discovery+-palveluun  aina tiistaisin.

Lue myös: Sara Siepin ja Sabina Särkän kymmenen vuoden ystävyys katkolla - näin Sabina kommentoi väitettyä välirikkoa!