fbq
Kotimaa
22.11.2022 20:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Kai Joronen ja All Over Press
Helena Ahti-Hallberg ja Walesin prinsessa Catherine
TTK-tuomari Helena Ahti-Hallberg valitsi suosikkiasunsa finaaliin - kultainen luomus kuin suoraan brittiprinsessa Catherinen vaatekaapista
Kotimaa
22.11.2022 20:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Kai Joronen ja All Over Press

Tanssii tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg, 54, on tänäkin syksynä ihastuttanut tv-yleisöä upeilla asuvalinnoillaan. 

Finaali-iltaan (20.11.) Helena oli valinnut Valkoisen elefantin valikoimasta häikäisevän kultaleningin, josta auttamatta muistui mieleen Walesin prinsessa Catherinen, 40, upea kultainen iltapuku viime vuodelta James Bond -leffan Lontoon-ensi-illassa. 

Lue myös: Signmark-kohun jälkeen kadonnut Anniina Koivuniemi ilmestyi TTK-jatkobileisiin - somekäytös ihmetyttää

– Itse asiassa kun kävin liikkeessä katsomassa asuja, minulle sanottiin, että tämä sama malli olisi ollut Catherinen päällä jossain tapahtumassa. Asu on tämän kauden suosikkini, Helena kertoo. 

Helena Ahti-Hallberg
– Kaikki TTK-asuni ovat olleet ihania. Valkoisessa elefantissa on niin upea valikoima pukuja, että on helppo luottaa heidän makuunsa, Helena sanoo.

Kate kauneimmillaan

Kun Catherine syyskuussa 2021 asteli punaista mattoa Jenny Packmanin 007 Goldfinger Cape -iltapuvussa, hurrasivat niin kuninkaallisfanit kuin media. 

Cambridgen herttuatar Catherine
Catherine on jo vuosia luottanut Jenny Packmanin suunnittelemiin vaatteisiin.

Kultaiseen luomukseen pukeutunut Catherine jätti mennen tullen varjoonsa 007 No Time To Die -leffan näyttelijät.

– Tuona iltana Kate itse näytti leffatähdeltä, kenties upeammalta kuin koskaan aiemmin, kuninkaallisia seuraava kehonkielen asiantuntija Judi James ylisti Express.co.uk:ssa.

Jenny Packmanin ylistetty iltapuku maksaa noin 5 500 euroa. 

Helenan päällä Tanssii tähtien kanssa - finaalissa nähty upea kultainen luomus ei kuitenkaan ollut Jenny Packmanin käsialaa.

Lue myös: Salasuhteen paljastavat kuvat julki! Aki Riihilahti ja Katri Mäkinen kuhertelivat Helsingin yössä