fbq
Kotimaa
07.11.2022 12:37
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Kia Lehmuskoski ja Kimi Lindeman
TTK-parketilta kadonnut Kia Lehmuskoski vietti vuosipäivää miehensä kanssa – ei mennyt ihan nappiin: "Lähen baariin"
Kotimaa
07.11.2022 12:37
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Tanssija Kia Lehmuskoski, 34, juhli sunnuntaina (6.11.) julkaistulla videolla jalkapalloilijakihlattunsa Kimi Lindemanin, 31, kanssa erityistä päivää.

Lue myös: TTK-tanssija Kia Lehmuskoski avautui suuresta ahdingostaan: "Sydämeen sattuu"

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa vielä viime kaudella nähty Kia Lehmuskoski julkaisi rakkaudentäyteisen videon, jossa juhlii miehensä Kimin kanssa vuosipäivää. Kumpikaan ei tarkalleen muistanut, kauanko he ovat olleet yhdessä, mutta se ei vaikuttanut tunnelmaan.

– Tänään on meidän vuosipäivä (sydän) Kimi muisti, että ollaan oltu 5 vuotta yhdessä ja minä muistin 6..ollaan oltu 4 vuotta, Kia naureskelee Instagram-tilillään.

Tanssinopettajan kuvaamalla videolla Kimi yrittää avata samppanjapulloa keittiössä Kian tsempatessa taustalla. Pöydällä on kaksi lasia valmiina.

– Hyvin menee.

Lue myös: Näytteleminen kiinnostaa! Tanssijakaunotar Kia Lehmuskoski: Rakkaani on Salkkarit-tähden veli!

Totuus oli kuitenkin toinen. Pullo ei poksahtanut, vaan Kian kumppanin käteen jäi puolet korkista.

– Ja korkki paskaks. Mä lähen baariin, Kimi toteaa ja jättää avaamattoman pullon pöydälle Kian revetessä nauruun.

– Eikä toi shamppiskaan ihan halunnu aueta (itkunauruhymiöitä) Hyvä me! Kia kirjoittaa somessa.

Kia ja Kimi kihlautuivat alkuvuodesta. Parin häitä on tarkoitus juhlia ensi kesänä yli 150 vieraan voimin. Kaksikko on kertonut Seiskalle unelmoivansa yhteisestä perheestä ja sitä ennen yhteisistä matkoista. Pari asuu avoliitossa Espoossa.

– Muutimme isompaan asuntoon vuosi sitten, eikä voi valittaa. Pääsimme pois keskustan härdellissä, ja aika ihanaa on asua rivitalossa. Luonto on lähellä, joten koiran kanssa on kiva siellä lenkkeillä metsässä, Kimi kertoi ennen kesää.

Lue myös: TTK:sta kadonnut Kia Lehmuskoski aloitti uuden ulkonäköön vaikuttavan projektin: "Miettinyt tätä monta vuotta"