fbq
Kotimaa
04.08.2022 21:15
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Kristian Wallin, Instagram
Benjamin Peltonen
TTK-kilpailija Benjamin Peltonen sai innostuneen vastaanoton mysteerirakkaaltaan: "Hän on luvannut tulla kannustamaan"
Kotimaa
04.08.2022 21:15
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Atte Kajova, Kristian Wallin, Instagram

Laulaja Benjamin Peltonen, 25, innostui ikihyviksi saamastaan kutsusta Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan. Kutsu oli iloinen yllätys myös Peltosen kumppanille.

Benjamin tunnetaan keikkalavoilla energisenä esiintyjänä. Hän ei ole vakuuttunut siitä, löytyykö hänestä automaattisesti luonnonlahjakasta paritanssijaa.

- Kun treenit alkavat Saanalle selviää, onko minua mahdollista edes opettaa ja osaanko minä mitään. Sen perusteella mennään. Olen sanonut, että tehdään jotain isoa. Meillä on suuret suunnitelmat, Benjamin hihkuu.

Lue myös: Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -tähtioppilaat! Mukana Joel Harkimo, Evelina ja Alma Hätönen

Saana toppuuttelee pariaan, joka on innostunut kokeilemaan tanssiparketilla näyttäviä nostoja ja heittoja. Kaikki ei ole aina niin helppoa, miltä näyttää.

- Haluaisin näyttää siltä, että osaan tanssia. En tiedä tanssilajeista vielä varsinaisesti mitään, Benjamin myöntää.

Vaikka tanssityylit eivät ole Peltoselle vielä erityisen tuttuja, hän paljastaa seuranneensa ohjelmaa lapsuudestaan saakka.

- Olen alkanut katsomaan tätä ohjelmaa 9-vuotiaana. Meillä oli perheen kanssa aina sunnuntaisin saunailta ja sen jälkeen aloimme katsomaan TTK:ta. Tuntuu uskomattoman siistiltä olla nyt itse täällä, hän äimistelee.

Benjaminin tanssiopettajana säteilee ammattitanssija Saana Akiola.
Benjaminin tanssiopettajana säteilee ammattitanssija Saana Akiola.

Benjamin nousi teinitähteyteen alunperin sosiaalisen median kautta. Vuosien aikana hän loi menestyksekästä poptähden uraa, joka jatkuu vahvana edelleen. Vuoden 2021 kesällä tapahtui kuitenkin jotain, joka muutti laulajan maailmaa radikaalisti.

Benjamin paljasti näyttävästi kesäisessä Pride-konsertissaan olevansa homoseksuaali. Julkinen ulostulo sai osakseen valtavan määrän kannustavaa palautetta. 

Lue myös: Laulaja Benjamin Peltonen suuresta paljastuksestaan: Pelotti hirveästi

Peltonen myöntää osallistuvansa ohjelmaan vapautuneemmassa mielentilassa.

- Kiitin tuotantoa siitä, että he ovat kysyneet minut vasta nyt mukaan. Tämä tulee olemaan todella erilaista. Voin antaa palaa. Meillä ei ole mitään rajoitteita, hän hehkuttaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BENJAMIN (@benjaminpeltonen)

Benjamin kertoo, että hänelle tarjottiin tuotantoyhtiön puolesta mahdollista myös miespuoliseen tanssipariin. Artistille oli kuitenkin alusta asti selvää, että hän haluaa tanssia nimen omaan Saanan kanssa.

- Minulta kysyttiin, että kumman haluaisin. Vastasin Saanan. Lähtökohtaisesti tulen paremmin naisten kanssa toimeen. Myös parhaat ystäväni ovat kaikki naispuolisia. Olemme match made in heaven, Benjamin iloitsee.

Benjamin on kertonut maailmalle myös toisenlaisesta kumppanuudestaan. Kesällä hän myönsi löytäneensä poikaystävän.

Laulajan mukaan kumppani ilahtui rakkaansa alkavasta TTK-taipaleesta suuresti.

- Hän on aika innoissaan ja on luvannut tulla kannustamaan meitä paikan päälle, Benjamin paljastaa hymyillen.