fbq
Kotimaa
25.03.2022 10:28
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Suvi Pitkänen
Suvi Pitkäseltä rohkea yläosaton sänkykuva: ”Aion tehdä tänä iltana juuri sitä”
Kotimaa
25.03.2022 10:28
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Monista tosi-tv-ohjelmista tuttu dj ja kauneusyrittäjä Suvi Pitkänen lensi hiljattain Instagramista hetkellisesti pihalle vähäpukeisen sänkykuvan takia. Julkkiskaunotar ei vaikuta säikähtäneen asiasta, sillä nyt Suvi on ladannut Instagramiin jälleen umpirohkean kuvan.

Perjantaiaamuna Suvi julkaisi otoksen, jossa hän makaa sängyllä yläosattomissa niin, että vain peitto on julkkiskaunottaren rintojen suojana.

- Mikä tahansa on hyvää sielullesi, tee sitä. Ja minä aion tehdä tänä iltana juuri sitä, Suvi kirjoitti mystisen päivityksen kuvatekstissä. 

Lue myös: Suvi Pitkänen julkaisi rohkean sänkykuvan ja lensi Instagramista pihalle - "Tollanen kuva on liian nude, mitä ihmettä!"

Nähtäväksi jää, joutuuko Suvi vaikeuksiin rohkean kuvansa takia samoin kuin vajaat pari viikkoa sitten. 

Tuolloin Suvi kertoi julkaisseensa sängyssä otetun kuvan, jonka takia hänet heitettiin ulos suositusta Instagram-palvelusta.

Ihana hidas aamu mut nyt mä oon Insta vihainen. Mun edellinen julkaisu poistettiin kaksi kertaa ja mut heitettiin sen vuoksi hetkeksi ulos koko Instagramista, Suvi päivitteli tiistaina 15. maaliskuuta.

Lue myös: Yllättäen eronnut Suvi Pitkänen muutti hulppeaan kattohuoneistoon: "Aion nyt nauttia sinkkuudesta"

Sängyssä otettu kuva ei Suvin mukaan ollut erityisen rohkea, vaan verrattavissa lähinnä bikinikuvaan.

- Kyseessä kuva jossa makaan sängyssä ja peitto kyllä peittää kaiken, eikä mitään näy sen enempää kun bikineissäkään. Insta on TÄYNNÄ jengin herutuskuvia alusvaatteissa ja bikineissä, ja sit tollanen kuva on liian nude. Mitä ihmettä. Miten tää sovellus nykyään toimii, Suvi puhisi.

Lue myös: Yllättäen eronnut Suvi Pitkänen Seiskalle: ”Tulevaisuus on täysin auki” - Markolta jo dramaattinen someteko

Tuore ero

Suvi on vastikään tullut sinkkumarkkinoille, sillä hän erosi pitkäaikaisesta miesystävästään Marko Sompista. Seiska uutisoi asiasta helmikuussa. 

Suvi ja Marko ehtivät olla vuodesta 2015 asti, ja heillä on yhteinen alle kouluikäinen tytär.

Lue lisää: Suvi Pitkäsen tilitys suhteen päättymisestä: Eromme oli väistämätön

Tilaa Seiskan uutiskirje! »