fbq
Kotimaa
31.01.2023 17:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
kriselda mustonen
Suosikkibloggaaja Kriselda Mustonen: yllätyskihlat ja vauva tulossa!
Kotimaa
31.01.2023 17:28
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Suosittu bloggaaja Kriselda Mustonen, 32, paljasti viime viikonloppuna olevansa raskaana sekä kihlautuneensa.

Kriselda ilmoitti ilouutisista Instagram-tilillään. Tällä hetkellä Mauritiuksella lomaileva bloggaaja julkaisi kolme upeaa bikinikuvaa rannalta, jossa hän esittelee vauvamasuaan.

Kriseldan vasemmassa nimettömässä komeilee myös kihlasormus.

– Täällä maailman toisella puolella kaikki hyvin. Rempan lisäksi olisi pari muuta pientä unelmaprojektia tulossa, bloggaaja kirjotti julkaisuunsa.

Kriselda kertoi lokakuussa 2020 eronneensa kihlatustaan Joonas Wörlinistä

Keväällä 2021 Kriselda paljasti Instagram-tilillään löytäneensä uuden rakkaan. Bloggaaja ei ole esitellyt kumppaniaan sometilillään.

Lue myös: Suosikkibloggaaja Kriselda Mustonen ja Joonas Wörlin: Sokkiero - "Mun sydän on ziljoonassa osassa"

Kriseldalle sateli onnitteluviestejä kerrottuaan ilouutisistaan. Hän päättikin julkaista eilen maanantaina uuden somejulkaisun, jonka yhteydessä hän kiitti seuraajiaan onnitteluviesteistä.

Jouluprinssi put a ring on it. Aaand a baby in it. Kiitos kaikille onnitteluista.

Lue myös: Suosikkibloggaaja Kriselda Mustoselta yllättävä paljastus somessa: "Tuntuu siltä, että olen elänyt kaksoiselämää viimeisen puolen vuoden aikana"

Kriselda mainitsee julkaisussaan saaneensa keskenmenon viime vuonna. Nykyinen raskaus on edennyt jo viidennelle kuukaudelle, ja Kriselda maintisee olevansa toiveikas, että loppuraskaus sujuu hyvin.

– Sain viime kesänä keskenmenon, joka on varjostanut tätä onnea ja odotusta. Täällä ollaan jo viidennellä kuulla. Eli todennäköisyydet, että kaikki menee hyvin, on jo meidän puolella, ja niin ihanaa tuntea vauvan liikkeitä päivittäin! Se rauhoittaa mieltä, eikä enää ole ollut tarvetta ravata ultrassa.

Bloggaaja mainitsee, että raskauden salaaminen näin pitkään oli hänelle poikkeuksellinen asia. Lisäksi Kriselda kirjoittaa vaienneensa keskenmenostaan, sillä viime vuosi oli hänelle erittäin rankka. 

– En olisi koskaan uskonut, että pimitän raskautta näin kauan. En olisi myöskään koskaan uskonut, etten puhuisi keskenmenosta silloin, kun se tapahtui. Jaan aika paljon täällä tuhansien silmäparien alla, ja kuten moni teistä tietää, viime vuosi ei ollut helpoimmasta päästä. Keskenmeno ei sitä helpottanut. Lisäksi samoihin aikoihin saatettiin läheinen pilven reunalle. 

Lue myös: Hannele Lauri joutui katalan hakkerin uhriksi: "Sinne meni tili ja elinkeino"

Kriselda haluaa muistuttaa seuraajiaan, että vastoinkäymisten jälkeen voi taas tapahtua hyviä asioita. 

– Sanotaan, että on pimeintä juuri ennen sarastusta. Siispä muistutuksena kaikille, jotka tällä hetkellä kamppailette: luottakaa valoon. Sitten kun alkaa tapahtua, niin tapahtuu like never before, Kriselda päätti koskettavan kirjoituksensa.