fbq
Kotimaa
11.08.2022 17:13
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto & All Over Press
Erika Helin.
Tommy Lee julkaisi peniskuvan - Erika Heliniltä yllättävä reaktio
Kotimaa
11.08.2022 17:13
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto & All Over Press

Yhdysvaltalaisen glam metal -yhtye Mötley Crüen perustajajäsenenä ja rumpalina tunnettu Tommy Lee, 59, herätti hämmennystä julkaistuaan tänään torstaina (11.8.) roisin ja sensuroimattoman peniskuvan itsestään.

Instagram on kyseisen otoksen nyttemmin poistanut, mutta tunnetun maailmantähden jötkäle ehti olla tuntitolkulla kaikkien nähtävillä. Tommy Leellä on Instagramissa yli 1,4 miljoonaa seuraajaa.

Tommy Leen peniskuvan levitessä kulovalkean tavoin aiheeseen päätti tarttua myös kotimainen missikaunotar Erika Helin, joka julkaisi omassa Instagramissaan Tommy Leen julkaisua ihannoivan videon saatesanoilla:

– Tänään olen ymmärtänyt, että kaikki on mahdollista niin Instagramissa kuin tosielämässä... Aina saa unelmoida, Erika sanoo videolla.

Lue myös: Bätäng! Paljaan povipommin varustus häikäisee luonnonvalossa – Erika Helin päästi varustuksensa vapaaksi vaatteiden kahleista!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

"Erittäin vaikuttunut"

Seiska otti yhteyttä Portugalin Playboyssakin poseeranneeseen Erikaan, joka selvitti muitta mutkitta varsin tulkinnanvaraista Insta-päivitystään. Mistä missikaunotar siis tarkalleen ottaen haaveilee?

– No ensinnäkin siitä, että voisin joku päivä itsekin julkaista yhtä rohkean kuvan Instagramissa niin, että se säilyisi siellä usean tunnin. Tommy Lee otti kieltämättä riskin tuollaisen kuvan kanssa, kun onhan hänellä niin paljon siellä seuraajia.

Lue myös: Alastonkuvia ja kovaa pornoa! Seiskan jättiselvitys paljastaa: Erika Helin ja muut suomalaiset julkkiskaunottaret rohkeina K18-sivustolla!

– Toisekseen, onhan se aikamoinen kuva. Voin ihan suoraan sanoa, että olin kyllä erittäin, erittäin vaikuttunut näkemästäni, Erika myhäilee.

Tommy Leen faniksi tunnustautuva Erika Helin, 28, vaikuttui kovasti näkemästään.
Tommy Leen faniksi tunnustautuva Erika Helin, 28, vaikuttui kovasti näkemästään.

”Pitäisi rengastaa”

Hetken asiaa mietittyään Erika paljastaa jakaneensa Tommy Leen kuvaan johtavaa linkkiä eteenpäin ”tyttöjen keskuudessa.”

– Kysyin tyttökavereiltani, että eikö olekin ihana mies.

– Joku jo ehdottikin, että Tommy Lee pitäisi kyllä rengastaa – ja ellei tavallisella sormuksella, niin ainakin sitten penisrenkaalla, Erika täräyttää.

Lue myös: Missi Erika Helin tienaa rohkealla somesisällöllä: Maksoin alastonkuvillani auton!

59-vuotias Tommy Lee voisi ikänsä puolesta olla 28-vuotiaan Erika Helinin isä.
59-vuotias Tommy Lee voisi ikänsä puolesta olla 28-vuotiaan Erika Helinin isä. Vaan väliäkö hällä.

Ikä ei esteenä

Jyväskyläläismissi myöntää olevansa oitis valmis treffeille maailmantähden kanssa, mikäli siihen tarjoutuisi tilaisuus. Näin siitä huolimatta, että 59-vuotias Tommy Lee voisi ikänsä puolesta olla 28-vuotiaan Erikan isä.

Lue myös: Suosikkiräppäri Gettomasa särki Erika Helinin sydämen – ”Sattui paljon, kun sain tietää uudesta kumppanista!”

– Juuri tuossa tytöille totesin, että kun alkaa pitää parrakkaista miehistä, niin tietää olevansa aikuinen nainen. Deittailen nykyään pelkästään yli 40-vuotiaita, eikä 59-vuotiaskaan vielä mikään vanha ole.

– Joten jos Tommy pyytäisi ulos, niin ilman muuta lähtisin ihan miettimättä. Se olisi helppoa, kun ei enää tarvitsi arvuutella, mitä siellä olisi luvassa…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)

Epäreilua kohtelua?

Vakavoiduttuaan Erika harmittelee Seiskalle sitä, että Instagramissa miehille ja naisille tuntuu hänen mielestään olevan eri säännöt. Näin siitäkin huolimatta, että suosittu kuvapalvelu poisti Tommy Leen julkaisun – joskin tuntien viiveellä.

Lue myös: Missikaunotar Erika Helin viettää sinkkukesää: ”Harva mies uskaltaa lähestyä!”

– On se ehdottomasti erilaista, miten Insta kohtelee eri sukupuolia. Itselläni on meinannut lähteä Insta-tili alta, vaikken koskaan ole julkaissut mitään lähellekään yhtä rohkeaa kuin Tommy Lee omalla tilillään, Erika parahtaa.

– Kerrankin kuvani poistettiin siksi, että siinä näkyi paljas selkäni. Ei muuta. Näyttää kyllä omaan silmääni siltä, että Instassa miehille ja naisille on eri säännöt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin)