fbq
Kotimaa
21.07.2022 19:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Saara Sihvonen
Suomalaiset huippumallit kokoontuivat harvinaiseen yhteiskuvaan: "Ootteko te kivoja toisillenne?⁣"
Kotimaa
21.07.2022 19:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Suomalaishuippumalli Saara Sihvonen, 31, vastaa sometilillään monia mietityttäneisiin kysymyksiin mallimaailmassa vallitsevasta kilpailusta.

Lue myös: Wau, mikä kaunotar! Huippumalli Saara Sihvonen palasi Suomeen - tältä hän näyttää nykyään

Huippumalli haussa -kilpailun päätuomarin saappaisiin hyppäävä Saara hymyilee leveästi tuoreessa Instagram-kuvassaan. Hänen ympärillään poseeraavat huippumallikollegat Steffi Cook, Jessica Luostarinen, Mariina Keskitalo, Anna Nevala ja Caroline Farneman.

Saara kertoo kuulevansa usein kysymyksiä siitä, miten mallit tulevat toimeen keskenään.

Ootteko te kivoja toisillenne? Saara havainnollistaa.

Lue myös: Kansainvälinen huippumalli Saara Sihvonen: Työn rankkuus tuli yllätyksenä

Saaran mukaan hänen työstään olisi lähes mahdotonta nauttia ilman mallikollegoita.

Tässä kuvassa on viisi naista, joita ilman en iki maailmassa nauttisi mallintyöstä niin paljon kuin heidän ansiostaan nautin. Enkä varmastikaan olisi menestynyt ilman näitä kuvan naisia urallani, Saara hehkuttaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saara (@saarasihvonen)

Saara myöntää naisten kilpailleen usein samoista työmahdollisuuksista. Se ei ole kuitenkaan ollut esteenä ystävyyden jatkumiselle.

Anna, Steffi, Mariina, Jessica ja Caroline, oon äärettömän kiitollinen vuosia jatkuneesta tuesta, ystävyydestä, matkaseurasta ja ennen kaikkea siitä, että te ootte AINA taputtaneet ja hyppineet ilosta, kun joku meistä on saanut huikean duunin. Love you! Saara iloitsee.

Lue myös: Kansainvälinen huippumalli Saara Sihvonen: Elin kulkurina 32 kilon matkalaukun kanssa

Aikoinaan itsekin Huippumalli haussa -ohjelmasta julkisuuteen noussut Saara on vahvasti sitä mieltä, ettei kollegalle menetetty työkeikka ole itseltä pois.

- Kilpailu on kovaa alalla, se on fakta, mutta jos joku kollegani saa duunin, jonka mä halusin myös, mä hurraan, halaan ja onnittelen - toisen voitto ei ole multa pois mitään. Päinvastoin.⁣

Saara Sihvonen on esiintynyt uransa aikana monille kansainvälisille huippubrändeille kuten Chanelille, Yves Saint Laurentille ja Célinelle. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariina (@mariinakeskitalo)

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »