fbq
Kotimaa
26.09.2022 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Ville ja Linda
Suhde syvenee! Linda Manuella julkaisi Ville Virtasen kotoa herkkiä kuvia
Kotimaa
26.09.2022 19:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Sisällöntuottaja Linda Manuella ja artisti William eli Ville Virtanen ovat nauttineet toistensa seurasta avoimesti kesän jälkeen.

Lue myös: Näin Linda Manuella ja räppäri William virallistivat suhteensa

Linda Manuellan ja Ville Virtasen suhde vaikuttaisi syvenevän päivä päivältä, ja kaksikko ei enää pelkää näyttää tunteitaan myöskään sosiaalisessa mediassa. Linda julkaisi kolmen kuvan päivityksen Villen kodista Helsingistä, jossa sohvalla artistin lisäksi on myös kaksi koiraa.

- Sydämeni on täynnä, Linda kirjoitti vapaasti suomennettuna kuvajulkaisuun.

Lue myös: Näin William ja fitnessrakas Sonja Aiello asuvat – kohuräppäri avasi kattohuoneistonsa ovet Seiskalle

Katso kaikki kolme kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Lue myös: Bloggaajakaunotar Linda Manuella avautuu suhteestaan Niko Ranta-ahoon: Huumesyyte oli iso sokki!

Ville asuu kattohuoneistossa Helsingin keskustassa. Noin 60-neliöisen kaksion kruunaa parveke, jolta aukeaa hienot näkymät yli Helsingin kattojen.

Ville kertoo lopettaneensa vaatteisiin törsäämisen, mutta kietaisi parvekkeelle ylleen liki kahden tonnin Moncler-toppatakin. – Arvostan  nykyään elämyksiä enemmän kuin materiaa, räppäri tuumaa.
Ville kertoo lopettaneensa vaatteisiin törsäämisen, mutta kietaisi parvekkeelle ylleen liki kahden tonnin Moncler-toppatakin. – Arvostan nykyään elämyksiä enemmän kuin materiaa, räppäri tuumasi Seiskalle keväällä.
villen kotona
Villen koti on tullut tutuksi myös Lindalle.

Kuumaa sisältöä

Lisäksi Lindan Instagramista käy ilmi, millaisia kuvia hän lähettelee rakkaalleen keskenäisissä chat-keskusteluissa. Eräässä peilin kautta otetussa selfiessä Linda poseeraa pikkuruisessa topissa ja minishortseissa ilmeisesti vaatekaupan sovituskopista.

William kävi laittamassa sydämen Lindan Instagram-päivitykseen, johon Linda oli vastannut, että "löysin tän meidän chatist".

Lue myös: "Ikuinen sielunkumppani" - sutinaräppäri William hempeili Linda Manuellan kanssa Flow-festivaaleilla

Juttua editoitu kello 21.26: Poistettu viittaukset toisesta koirasta, jonka erheellisesti mainittiin olevan Villen ja tämän ex-kumppanin Sonja Aiellon koira.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »