fbq
Kotimaa
17.08.2022 20:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram
Jooel vatanen Youtube
Somekohuista tunnettu Jooel "PT" Vatanen paljastaa onnistuneen avioliiton salaisuuden: "11 vuotta tuli täyteen"
Kotimaa
17.08.2022 20:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: All Over Press, Instagram

Kuntosaliyrittäjä-tubettaja Jooel "PT" Vatanen, 31, on hyvin avoin arjestaan seuraajilleen. Hän on taannoin kertonut sometileillään matkustaneensa etelän lämpöön vaimonsa Yasminin kanssa. 

Jooel vastasi seuraajiensa kysymyksiin Instagram-videotarinoissaan maanantaina (15.8.). Yksi fani tiedusteli, mikä on Jooelin mielestä pitkän avioliiton salaisuus.

Tubettajan mielestä heidän 11 vuotta kestänyt parisuhde on opettanut hänelle useita asioita.

– Meillä ei nyt vielä mitenkään erikoisen pitkä parisuhde ole, 11 vuotta tuli eilen täyteen, mutta kai siinä on jo perusasiat opeteltu, hän aloitti vastauksensa nöyrästi.

Lue myös: Raivo repesi! Julkkisbodari Jooel "PT" Vatanen laukoi mielipiteitään lihavuudesta: "Se on ihan oma vika"

Jooelilla oli monta hyvää neuvoa seuraajilleen kuten se, että kumppaniaan pitää arvostaa ja priorisoida. 

– Älä pidä toista itsestäänselvyytenä. Ylläpitäkää intohimoa toisianne kohtaan. Muista joka päivä jollain tapaa muistuttaa rakkaudesta toista kohtaan, olipa se sanat tai teot.

Lue myös: Nyt on outoa! Kuntosalitubettaja Jooel "PT" Vatanen ryyppää railakkaasti ja virtsaa parkkihallissa - katso video

Tubettaja halusi kuitenkin muistuttaa, että suhteisiin mahtuu myös ylä- ja alamäkiä. Jooelilla oli myös vastaus siihen, miten niistä selviää.

– Muista, ettei mikään parisuhde ole kuin romanttisissa elokuvissa. Sinne mahtuu mutkia matkaan, kuten elämässä on tapana. Niistä selviää, kun olette avoimia ja keskustelette, Jooel päätti inspiroivan vastauksensa.

Tubettaja tunnetaan myös kohauttavista mielipiteistään. Jooel jutteli seuraajilleen esimerkiksi elokuun alussa mielipiteistään liikalihavuudesta Snapchatin videotarinassaan.

– Liikalihavuus ei ole proteiinin vika, hiilihydraatin vika, eikä rasvan vika. Liikalihavuus on ihmisen oma vika, kun syö liikaa noita. Aina voidaan yrittää löytää joku ulkopuolinen syy, miksi meillä on lihavia ihmisiä tai miksi meillä on alkoholisteja, hän totesi.

Lue lisää: Raivo repesi! Julkkisbodari Jooel "PT" Vatanen laukoi mielipiteitään lihavuudesta: "Se on ihan oma vika"