fbq
Kotimaa
16.01.2022 09:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus, instagram
sofia belorf
Sofia Belórfin ulosottotilanteessa käänne - näin paljon kohukaunotar on velkaa voudille
Kotimaa
16.01.2022 09:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus, instagram

Seiska uutisoi joulukuun alussa, miten kohukaunotar Sofia Belórf, 31, on päästänyt Katiska-huumevyyhdissä maksettavaksi määrätyt korvaukset ja asianajokulut ulosottoviraston perittäväksi.

Ulosottoviraston Seiskalle torstaina (13.1.) toimittama tieto paljastaa, ettei Sofia ole jäänyt suremaan tilannetta vaan on lyhentänyt velkojaan tuhansilla euroilla.

sofia belorf
Näyttävä kaunotar tuomittiin Katiska-huumevyyhdissä huumausainerikoksesta ja rahanpesusta. Sofia valitti hovioikeuteen, jota istutaan tämän kevään aikana, joten tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue myös: Sofia Belórfin Katiska-maksut ulosottoon!

Katiska-asianajaja sai omiaan

Joulukuussa voudin kaunottarelta vaatima summa oli kokonaisuudessaan 18 400 euroa. Nyt summa oli tippunut karvan yli 13 000 euroon, eli Sofia on maksanut yli 5 000 euroa reilussa kuukaudessa.

Tarkempi katselmus paljastaa, että vouti on tilittänyt Sofian maksamia euroja hänen edustajanaan kohutussa Katiska-huumevyyhdissä toimineelle asianajajalle.

Vaikka summa on pienentynyt lähes puolella, vouti perii  vielä yli 5 700 euron saatavia asianajajan suuntaan.

Oikeusrekisterikeskukselle maksettavaksi määrättyyn 8 000 euron menettämisseuraamukseen ei Sofialta sen sijaan ole vielä herunut senttiäkään.

Lue myös: Sofia Belórf Seiskalle ulosottoveloistaan ”Toimin tässä asianajajani ohjeiden mukaan"

Voudille myös uusia velkoja

Sofian kolmesivuinen ulosottorekisteri paljastaa myös, että rekisteriin on tullut uusiakin merkintöjä. Joulukuun 12. päivä rekisteriin on lisätty eläkevakuutusyhtiön hakemat 518 euroa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »