fbq
Kotimaa
28.11.2022 12:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Minna Kauppi ja Sipe Santapukki
Sipe Santapukki järjesti yllätysjuhlat – Minna Kauppi itki vuolaasti: "Tämä on ihan sairasta ja hullua"
Kotimaa
28.11.2022 12:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Apulanta-yhtyeestä tuttu Sipe Santapukki, 44, järjesti vaimolleen Minna Kaupille ihanat 40-vuotissyntymäpäiväjuhlat.

Sipe Santapukki yllätti todella puolisonsa Minna Kaupin. Sipe myönsi kuvapäivityksessään somessa, että juhlia tullaan muistelemaan vielä kiikkustuolissa.

Bileissä oli muun muassa esiintymässä Happoradio ja lapsikuoro. Lisäksi juhlissa nähtiin Minnan somejulkaisun mukaan "sekopäisen mahtava ilotulitus, mielettömän koskettava video ja suuri puhe, oli tietovisa ja oli DJ ja vauhtia tanssilattialla.".

Mä suunnittelin omat pienet juhlat, Simo ja Anna juoni omat isot juhlat. Onneksi Simo oli hoitanut tilan jo ennen mua samasta paikasta kuin mihin itsekin päädyin, niin kaikki mun säädöt oli helpompi feidata. Sanoin juhlissa ehkä sata kertaa, että tämä on ihan sairasta ja hullua. Itkin vuolaasti vähintään 10 kertaa, mutta nauroin onneksi tosi paljon enemmän, Minna paljastaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Tiesitkö?! Suunnistajakaunotar Minna Kauppi on taitava pianisti – muusikkorakas Sipe Santapukki: ”Meillä on ymmärrystä toistemme elämäntavoista!”

Minna ja Sipe kiittelivät päivityksissään vuolaasti myös kaikkia paikalle saapuneita vieraita.

Tärkeintä oli tietysti ihmiset (sydän) Ilman kanssaihmisiä ei olisi tarinoita, ei tunteita, ei kosketusta iholla eikä sydämessä. Kiitos, että olitte, Minna fiilisteli.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »