fbq
Kotimaa
04.04.2022 18:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Tiktok
Niko Saarinen
Siivousvaikuttajaksi ryhtynyt Niko Saarinen saamistaan Tiktok-kommenteista: "Menee välillä tunteisiin"
Kotimaa
04.04.2022 18:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Timo Korhonen, Tiktok

Mediapersoona Niko Saarinen, 35, palasi vuoden alussa ryminällä Tiktokiin. Hän on alkanut kuvata tililleen huippusuosittuja siivousvideoita, ja välillä padatkin porisevat sisällöntuottajan liedellä. Vaikuttaja saa välillä ristiriitaista palautetta tavastaan siivota tai valmistaa ruokia.

- Totta kai se menee välillä tunteisiin. Ihmiset haluavat kommentoida videoihin, miten he asiat tekevät. Ja jokaisen oma tapa on tietysti heistä se oikea. 

- Mutta enhän minä ikinä ole sanonut, että siivous- tai kokkausvideoissani näytetään vain yksi ainut ja oikea vaihtoehto tehdä asiat. Jokainen voi siivota ja laittaa ruokaa kuten itse haluaa, hän selvittää.

Taannoin Niko joutui makaronilaatikkoraivon keskipisteeksi.

- Jos teen makaronilaatikon, ei sitä kenenkään muun tarvitse tehdä juuri sillä tavalla.

- Joskus tuntuu raskaalta, kun kommentteja satoja ja taas satoja. Täytyy kuitenkin muistaa, että onneksi ne ovat pääsääntöisesti positiivisia.

Lue myös: Niko Saarisen makaronilaatikko herättää raivoa: ”Teen sen ihan väärin”

Niko Saarinen
Niko on innostunut erityisesti etikkaan liittyvistä puhdistusnikseistä.

Uusia ideoita

Mediapersoona näkee kommenteissa valoisan puolen, sillä seuraajat antavat hänelle aiheita uusiin hittivideoihin.

- Minulta pyydetään, voisinko tehdä siitä ja siitä jutusta videon. Ei tarvitse tuskailla, mistä ideoita saisi. Olen muutenkin aika luova, eikä siivoaminen maailmasta lopu, Niko iloitsee.

Lue myös: Niko Saarinen ja Jenna Mäkikyrö tyrmäävät väitteet välirikosta – tosi-tv-tähdet selvittävät myös toista harhaluuloa

Tunteja Tiktokissa

Puhelimensa ruutuajasta tähti vaikenee aluksi, kunnes suostuu lopulta paljastamaan totuuden.

- En kehtaa myöntää! hän täräyttää.

- No okei… Se on joskus jopa 10 tuntia. Perustelen sitä sillä, että työskentelen somessa, valmistelen radiolähetyksiäni ja kuuntelen musiikkia. Mutta kyllä tuo Tiktok on helvetin koukuttava, ja siellä helposti vierähtää useampi tunti.

@niko_saarinen Tehopesu 🚽wc-pöntölle VAIN minuuteissa.⏰ mitä siivottais seuraavaksi?🤔 #siivous #siivousvinkki #wc ♬ alkuperäinen ääni - Niko Saarinen
Tilaa Seiskan uutiskirje! »