fbq
Kotimaa
07.02.2023 21:51
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Kai Joronen, Instagram
emmi suuronen ja akseli herlevi
Shokkiero! Akseli Herlevin ja Emmi Suurosen suhde on ohi - näin ex-pari kommentoi
Kotimaa
07.02.2023 21:51
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Kai Joronen, Instagram

Vuoden 2021 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa Emmi Suuronen, 27, ja ravintolayrittäjä Akseli Herlevi, 37, ovat eronneet.

Emmi ja Akseli kertovat erostaan Instagramissa. 

- Olemme päätyneet Emmin kanssa eroamaan. Haluamme päättää suhteemme yhtä kauniisti, miten elimmekin yhdessä pari vuotta. Suhteen päätökseen ei liity draamaa ja eroamme ystävinä, Akseli kirjoittaa.

- Haluaisin pyytää sivullisilta, meidän seuraajilta ja medialta rauhaa asian käsittelyssä. Todetaan tässä samalla, että en tule kommentoimaan erosta enempää, koska asia ei muille kuulu kuin meille. Haluan Emmille vain hyvää ja toivon pelkästään myötätuulta hänen purjeisiinsa, huippukokki jatkaa.

Emmi kuvailee eroaan omassa Instragram-päivityksessään hieman Akselia laveammin.

- ”Niin kauan, kun yhdessä on parempi” Näin luvattiin pari vuotta sitten ja nyt tuli aika jatkaa erityistä suhdettamme ystävinä. Yhteinen matkamme on ollut täynnä hauskuutta, ikimuistoisia hetkiä sekä kasvattanut meitä kumpaakin ihmisenä. Tästä olen erityisen kiitollinen Akseli Herleville, tulevan kauden Diili-kilpailija toteaa.

- Eroomme ei liity draamaa ja toivon asian käsittelyyn rauhaa sekä kunnioitusta jokaiselta taholta. Kommenttia en myöskään tule antamaan tästä nyt tämän enempää. Sen pituinen se.

 

Lue myös: Akseli Herlevi jätti Emmi-rakkaansa kanssa Helsingin keskustan – yksi ongelma helpotti: ”Enää ei tarvitse tuskailla”

Emmin ja Akselin suhde paljastui vuoden 2021 alkupuoliskolla. He ostivat jo samana vuonna paritalon puolikkaan Tuusulasta.

Vielä viime joulukuussa Akseli ja Emmi hehkuttivat Seiskalle onnellista parisuhdettaan.

– Suhteemme toimii hyvin ajoittaisesta välimatkasta huolimatta, sillä meillä on välit kunnossa, Akseli totesi.

– Meillä on aina myös hauskaa yhdessä, Emmi lisäsi.

Lue myös: Akseli Herlevi ja Emmi Suuronen olivat kuukausia erossa: Näin välimatka vaikuttaa suhteeseen

akseli herlevi ja emmi suuronen
Akseli ja Emmi olivat yhdessä Linnan juhlien jatkoilla viime joulukuussa.