fbq
Kotimaa
20.05.2022 18:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Bauer Media
Shirly Karvinen
Shirly Karvinen yllättää uudella aluevaltauksella - otti mallia Sanni-rakkaasta
Kotimaa
20.05.2022 18:30
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Bauer Media

Vuoden 2016 Miss Suomi ja radiokanava Basson aamujuontaja Shirly Karvinen, 29, tunnetaan jatkossa myös laulajana.

Shirly laulaa kertosäkeen hänen juontajakollegansa Janne Lehmosen, eli artistinimeltään JanneTapion debyyttibiisissä En Osaa. Yksinkertaisesti omalla etunimellään kappaleella esiintyvä nainen kertoo projektista Instagramissaan.

- Oon kohta kaksi vuotta saanu tehdä Jannen kanssa aamuja. Janne on niin monesti maininnut kuinka halusi lapsena aina artistiks/räppäriks. Ystävänpäivänä otin itelleni managerin roolin (oman elämäni Ahonius) ja päätettiin lähtee yhdessä toteuttaa Jannen unelmaa. Nyt on biisi ulkona ja jotenkin mäkin päädyin biisille laulaa kertsiä. Arvostus kaikille musantekijöille nousi entisestään, on se kovaa hommaa.

- En tiedä mikä trauma mulla on jääny lapsuudesta, mut mä en ikinä suostu laulaa muitten edessä. Pystyn laskee yhden käden sormilla miten monesti oon laulanu muiden edessä ja nekin kerrat on yön pikkutunneilla Erottajalla.  Nyt on pelkoja kohdattu ja haaveita toteutettu, Shirly kirjoittaa.

Lue myös: Shirly Karvinen avautuu ongelmastaan - jakaa tärkeän vinkin: "Älä muuta sitä, jos se ei ole rikki"

Radiokanavan lähettämässä tiedotteessa Shirly kertoo laulupelkonsa taustoista.

 -  Olen koko lapsuuden harrastanut musiikkia, soittanut pianoa ja vanhemmat on roudannu mua laulutunneille. Mä en ihan tiedä mitä tapahtui ja milloin, ehkä yläasteen musaluokka oli sen verran raadollinen, että sieltä on jääny traumat.

Itse kappaletta kuvaillaan tiedotteessa seuraavasti:

- En Osaa kertoo siitä, miten jokainen voi koittaa hurmata toisen kädentaidoillaan tai kokkausbravuureillaan, mutta onko sillä lopulta väliä? Kuka meistä muka haluaisi mieluummin keittiönpöydälle 14 tuntia uunissa haudutetun lampaan kyljyksen tai mökille uuden kesäterassin jos vaihtoehtona olisi saada koko sydän?

Voit kuunnella En Osaa -kappaleen Spotifysta.

Lue myös: Mitäh!? Shirly Karvinen tunnistamattomana - räväyttää räikeän värisellä tukalla

JanneTapio ja Shirly
Kesäbiisin tehneet Janne ja Shirly viihdyttävät kuulijoitaan Basson arkiaamuissa.

Laulajatähti-rakas

Shirlyn uusi aluevaltaus koskettaa kovasti hänen lähipiiriään, asuhaan nainen yhdessä poppari Sannin kanssa. Etunimen käyttö taiteilijanimenä yhdistääkin nyt sekä Shirlyä että Sannia.

Seiska uutisoi viime vuoden loppupuolella siitä, että Shirly oli tuolloin muuttanut Sannin luokse. Shirly on myös kommentoinut sosiaalisessa mediassa seuraajilleen tulevaisuuden suunnitelmiaan. Maaliskuussa häneltä esimerkiksi tiedusteltiin, missä hän näkee itsensä 10 vuoden päästä.

- Mä toivon, että ympärillä pyöris samoja rakkaita ihmisiä. Sais elää turvassa ja tehdä töitä, joista nauttii. Se olisi jees.

- Oma perhe olis unelma, mutta elämä näyttää, Shirly tunnusti lopuksi.

Lue myös: Shirly Karvinen paljastaa haaveilevansa perheestä - tunnusti myös odottavansa avovaimoaan Sannia kotiin

Shirly ja Sanni
Shirly ja Sanni kuvattuna keväällä 2021.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »