fbq
Kotimaa
16.04.2022 10:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Kaija Koo, Ellinoora, Jenni Vartiainen ja Paula Vesala
Seiska selvitti kohutun Mestarit-kokoonpanon unohdetut taustat: näin Paula Vesala rahoitti opintonsa
Kotimaa
16.04.2022 10:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Kaija Koo, 59, oikealta sukunimeltään Kokkola, on Suomi-iskelmän rautalady. Hän julkaisi esikoisalbuminsa vuonna 1986 ja on saanut kolmesti vuoden naissolistin Emman. Vuonna 2006 muusikkomiehestään Markku Impiöstä eronnut Kaija on kunnostautunut myös kirjailijana.

Viime vuoden syyskuussa julkaistussa kirjassaan Kaija Koo – Taipumaton hän avautui laajasti yksityiselämästään. Kohu loiskehti lehtien sivuilla ja somessa. Kaija asuu avoliitossa yritysjohtajarakkaansa kanssa Helsingissä.

Kaija Koo

Lue myös: Elämäkerta paljastaa häpeilemättä rietastelut: Kaija Koo harrasti julkisella paikalla alasti seksiä auton konepellillä – muhinoi myös puistossa vaahteroiden varjossa!

Levysopimus jo teinityttönä!

Jo 17-vuotiaana levytyssopimuksen saanut Ellinoora eli Anni Leikas, 28, on lähtöisin Oulusta. Vuonna 2019 vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa valittu Ellinoora julkaisi syksyllä kolmannen albuminsa. Laulajan firman Ellinoora´s Light and Music Oy:n tuoreimmalla tilikaudella syntyi 95 000 euron liikevaihdolla 25 726 euroa voittoa. Osinkoa Ellinoora nosti yrityksestään 41 000 euroa.

Ellinoora

Lue myös: Kiusallinen tilanne tallentui tv-kameroihin! Ellinoora kähvelsi Pelle Miljoonalta nimen albumilleen - esittää kainon pyynnön legendalle

Aloitti pianonsoiton viisivuotiaana

Vuonna 2002 Popstars-ohjelman Gimmel-yhtyeestä ponnistanut Jenni Vartiainen, 39, asuu miehensä ja kahden lapsensa kanssa Yhdysvalloissa. Kaunista poplaulajaa voi huoletta tituleerata yhdeksi Suomen menestyneimmistä, sillä Emma-palkintojakin on kertynyt yhdeksän. Kuopiosta kotoisin oleva, SM-tasolla taitoluistellut laulaja on aloittanut pianonsoiton viisivuotiaana. Monilahjakas Jenni on myös soittanut poikkihuilua.

Jenni Vartiainen

Lue myös: Jenni Vartiainen synnytti toisen lapsensa - Antti Tuiskulta tunteikas onnitteluviesti

Rahoitti opiskeluja opettamalla

Kärsämäellä syntynyt Paula Vesala, 40, muistetaan PMMP-duosta. Näyttelijänäkin kiitosta kerännyt Paula on opiskellut maineikkaassa Kalifornian yliopistossa, missä hän myös opetti muita samaan aikaan! The Rasmus -yhtyeen Lauri Ylösen kanssa naimisissa olleen laulajan vuonna 2007 perustaman firman hallituksessa istuu hänen itsensä lisäksi Von Hertzen Brothers -yhtyeen Mikko von Hertzen.

Paula Vesala

Lue myös: Paula Vesalan villi tv-esitys herätti huomiota - laulaja kommentoi show'ta nyt itse: "En ole uskaltanut katsoa..."