fbq
Kotimaa
28.10.2022 14:58
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto
Sanna Marin
Sanna Marin palkitaan seksimessuilla Kultainen Penis -palkinnolla – taustalla eroottinen bilevideo
Kotimaa
28.10.2022 14:58
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan arkisto

Pääministeri Sanna Marin saa sEXHIBITION-erotiikkamessuilla Kultainen Penis -palkinnon.

Asia selviää messujärjestäjien tiedotteesta. Kyseessä on sEXHIBITION-erotiikkamessujen 30-vuotisjuhlavuosi. 

– Juhlavuoden kunniaksi elvytetään vanha perinne ja jaetaan Vuoden eroottinen lataus –palkinto. Tänä vuonna palkinnon saa Suomen pääministeri Sanna Marin, tiedotteessa kerrotaan.

– Tänä vuonna haluamme jakaa palkinnon henkilölle, joka on aktiivisesti toiminut seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisten oikeuksien puolesta. Huolimatta julkisesta roolistaan valtavan paineen alla, tämä vahva  nainen osaa huolehtia omista rajoistaan julkisuuden ja yksityisyyden välissä ja ottaa aikaa myös itselleen sekä omalle jaksamiselleen.

– Jos meillä ei olisi jo varastojen kätköstä löytynyttä Kultainen Penis -kiertopalkintoa, olisimme ehdottomasti teettäneet Kultainen Pillu –palkinnon. Sanomattakin lienee selvää, mikä tätä maailmaa oikeasti pyörittää.   

– Ja kukaan Marinin kuuluisan bilevideon nähnyt tuskin voi kieltää, etteikö eroottinen lataus olisi hänessä vahvasti läsnä!

Toisin kuin sEXHIBITION-erotiikkamessujen tiedotteessa alunperin luki, palkintoa eivät tule noutamaan Demarinuoret.

- Mistään tällaisesta ei ole sovittu. On totta, että olemme mukana erotiikkamessuilla mukana näytteilleasettajana, mutta emme ole menossa noutamaan palkintoa, Demarinuorten puheenjohtaja Pinja Perholehto kertoo Seiskalle. 

Hän ei ottanut kantaa siihen, kuka pääministerin Kultainen Penis -palkinnon lopulta noutaa. 

Lue myös: "Mitä seuraavaksi? Pornoelokuva?" - Sanna Marinin bilekohu nousi puheenaiheeksi NY Timesissa: suomalaiset jakautuivat kahteen leiriin

sEXHIBITION -erotiikkamessut pidetään Helsingin Kaapelitehtaalla pe-la 28.-29.10.2022. Kursivoidut kohdat ovat suoraan tiedotteesta.

Juttua muokattu 28.10. klo 16:12 virheellisen tiedotteen osalta niin, etteivät Demarinuoret nouda palkintoa. 

Sanna Marin
Pääministerille myönnetään erityislaatuinen palkinto.