fbq
Kotimaa
13.10.2022 12:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Sami Uotila
Sami Uotilalta paljastuksia Ibizan seurapiirisynttäreistä - tässä kaikki yksityiskohdat ökyjuhlista!
Kotimaa
13.10.2022 12:45
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Salatuista elämistä tutuksi tullut näyttelijä Sami Uotila juhli viime viikolla 50-vuotissyntymäpäiviään Ibizalla.

Paikalle oli kerääntynyt muhkea joukkio silmäätekeviä seurapiirijulkkiksia. Mukana pippaloissa olivat muun muassa tv-tähti Sergey Hilman, räppäri Sini Sabotage sekä julkkis-DJ Suvi Pitkänen.

Samin rakas Kerttu Rissanen oli myös luonnollisesti mukana juhlistamassa tärkeää merkkipäivää. Seiska uutisoi jo aiemmin kyseisistä karkeloista.

Lue myös: Kerttu Rissanen ja Sami Uotila nauttivat Ibizalla – katso upea kylpykuva hotellihuoneesta!

Nyt Sami on julkaissut Instagram-tilillään lisäpaljastuksia syntymäpäiväjuhlistaan.

Kiitos teille ihanat, kauniit, kultaiset ihmiset. Harvoin toteutuu jotain niin silmittömän siistiä ja ikimuistoista kuin mitä sain teidän kanssa kokea, hän hehkuttaa tuoreessa julkaisussaan.

Lue myös: Kerttu Rissasen bikinibileet Ibizalla! Näin suomalaisjulkkikset irrottelivat maailmankuululla bilesaarella – kuvat!

Kokemuksia ja hekumointia!

Syntymäpäivämatka bilesaarelle oli Samin mukaan täynnä rakkautta, lämpöä, kohtaamisia sekä ihanaa musiikkia. Hän myös maalailee kauniiden sanojen kera tunnelmaa tähdistä, hiljaisuudesta ja hymyilevistä kasvoista.

- Parikymmentä vuotta sitten syntyi ajatus, haave et kuinka siistiä ois lähtee Ibizalle hyvän jengin kanssa. Oon niin onnellinen ettei se lakannut kummittelemasta mun mielessä. Olen niin kiitollinen että innostuitte, näitte saman kuin minä ja sanoitte fxck yes nyt mennään!

Vanhaksi nostalgikoksi itseään tituleeraava Sami tykkäsi kovasti muistella vuosien varrella tapahtuneita asioita.

- Arvostan maasta taivaaseen että lähdettiin yhdessä taas kerran kokemaan ja hekumoimaan!

Sami Uotila ja Kerttu Rissanen
Sami ja Kerttu edustivat ihastuttavina yhdessä tänä keväänä.

He olivat siellä

Edellä mainittujen hahmojen lisäksi pippaloiden hurmoksessa pyöri näyttelijä ja yrittäjä Jasper Pääkkönen. Musiikista ei liene ollut pulaa, koska bileremmissä riitti levynsoittajia. Mukana olivat Suvi Pitkäsen lisäksi DJ:t Amanda Harkimo ja Orkidea eli Tapio Hakanen.

Tosi-tv-kaunottariakin joukkioon mahtui, sillä luksushuvilasta oli lentänyt nauttimaan BB- ja Selviytyjät -kaunotar Ella Toivainen. Samin julkaisemasta kuvapäivityksestä näkee juhlien kutsuvieraat kokonaisuudessaan.

Mykistävät puitteet

Ökyvillan seinien sisällä oli tilaa temmeltää, sillä sen olohuoneeseen oli viritelty DJ-pöytä, ja terassillakin oli tilaa musisoida. Tiloista on kuvamateriaalia Samin kuudennessa kuvassa. 

Vierailla oli käytössään kunnioitettavan kokoinen uima-allas

Lisäksi tähtikaarti on käynyt nauttimassa Välimeren aalloista veneillä, sekä klubeilla tutustumassa yöelämään. Kaiken ovat kruunanneet kuvankauniit auringonlaskut ja säihkyvä pukuloisto.

Varoituksen sanat

Vaikka somen perusteella kaikki näyttääkin loisteliaalta, ovat Sergey Hilman ja Sini Sabotage kertoneet tänään (13.10.) ilmestyneessä Cheers to Ugly Me -podcastissaan, että bilesaaren menossa oli parannettavaa.

Muun muassa hintataso oli heidän mielestään paikoitellen kohtuuton, koska muun muassa baarien sisäänpääsymaksut ja drinkkien hinnat kohosivat pilviin. Ravintolassa he kokivat risottopettymyksen, josta keittiö sai kuulla kunniansa.

Paikalliset taksit saavat kehuja kaksikolta, mutta henkilökunnan asiakaspalvelussa olisi monin paikoin heistä parantamisen varaa. Samin juhlissa tai niiden tunnelmassa sen sijaan ei ollut mitään moitittavaa, vaan Sinistä ja Sergeystä pippalot olivat mitä parhaimmat.

Sinillä oli kuitenkin omat haasteensa nukkumisen suhteen, mutta Sergey kertoo kaivaneensa matka-apteekistaan troppia tähänkin vaivaan. Melatoniinin jälkeen räp-kaunotar on vaipunut makoisasti untenmaille. Sini kertoo podcastissa, että väsymyksestä huolimatta hänestä on saatu tyrmääviä kuvia.

Lue myös: Ulosteensiirrossa ollut Kerttu Rissanen sai uuden taudin: "Onpa paskaa"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »