fbq
Kotimaa
31.01.2023 21:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sami Kuronen
Sami Kuronen lopetti tupakoinnin 8 vuotta sitten – tässä syy
Kotimaa
31.01.2023 21:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Sami Kuronen päivitteli Instagram-tililleen tiistaina tervehenkisiä kuulumisiaan. Sami iloitsee savuttomasta elämästään, jota on nyt kestänyt päivälleen kahdeksan vuotta.

- Tänään 8 vuotta ilman tupakkaa, Sami kirjoittaa päivityksessään.

Aihetunnisteeksi Sami on lisännyt aihesanat ”vahva suositus”.

Lue lisää: Sami Kuronen toteutti haaveensa New Yorkissa − harvinainen yhteiskuva tyttären kanssa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen)

Samille on tulvinut päivitykseen paljon kommentteja kohtalotovereilta, jotka ovat Samin lailla lopettaneet tupakanpolton. Moni myös kehuu Samia terveellisemmän elämän tiellä vaihtoehtona keuhkojen tervaamiselle.

Lue lisää: Sami Kurosen syntisen seksikäs yllätys suosikkibändin kanssa! "Kunniatehtävä"

Sami on taustoittanut aiemmin, että syypää tupakanpolton lopettamispäätökseen oli hänen tyttärensä. Vuonna 2016 Sami kertoi someseuraajilleen kiitollisuudestaan tytärtään kohtaan.

- Hän on syypää mun savuttomaan hymyyn! Toistuvat kysymykset, miksi isi poltat, tuntuivat joka kerta pahalta, enkä osannut niihin ikinä vastata. Niinpä päivälleen 1,5 vuotta sitten kerroin hänelle, etten polta enää! Siihen tarvittiin tarpeeksi pieni, mutta samalla se suurin ääni, josta olen hänelle ikuisesti kiitollinen! Sami päivitti.

Sami suuntasi tammikuussa New Yorkiin yhdessä tyttärensä kanssa. Sami on julkaissut reissusta someseuraajiensa iloksi matkakuvia.