fbq
Kotimaa
05.07.2022 06:00
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Piritta Hagman
Salasuhteen paljastavat kuvat julki! Piritta Hagman poistui hevosmiljonäärin ökylukaalista
Kotimaa
05.07.2022 06:00
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Seiska paljasti viime viikolla, että ex-missi Piritta Hagman, 42, on erittäin ihastunut hevosurheilun saralla hyvin tunnettuun miljonäärimieheen.

Lue lisää: Piritta Hagman rakastui hevosmiljonääriin – uusi kulta on julkkiskaunottaren ex-mies

Lukaali ökyosoitteessa

Seiskan paparazzi lähti toissa viikolla selvittämään pariskunnan liikkeitä. Pian paljastui, että Piritta ja hevosmies viettävät aikaa talleilla aamusta iltaan.

Paparazzi saikin nähdä, miten pariskunta hurautti maalta hevostalleilta yöksi miehen kaupunkiasunnolle tämän komealla sähköautolla.

Piritta Hagman lähti miesystävänsä luota varhain sunnuntaiaamuna. Hän vietti toissa viikonloppuna kaksi yötä uuden rakkaansa luona.
Piritta Hagman lähti miesystävänsä luota varhain sunnuntaiaamuna. Hän vietti kaksi yötä uuden rakkaansa luona.

Lue myös: ”Tauski ryyppää paljon” Piritta Hagman sai hevosen lahjaksi uudelta rakkaaltaan

Varakkaan miehen asunto sijaitsee yhdellä Helsingin arvostetuimmista kaduista. Noin 50-neliöinen ja jugend-tyylinen kaksio tarjoaa häikäisevät merinäköalat.

Piritan hevosmiehellä on erittäin kannattava firma. Yritys teki viime vuoden lopussa päättyneellä tilikaudella noin 400 000 euron liikevaihdolla yli 165 000 euron voiton.

Kymmenisen minuuttia Piritan lähdön jälkeen myös uusi rakas tuli ulos asunnolta. Pari suuntasi eri autoilla Tauskin ja muiden konien luokse.
Kymmenisen minuuttia Piritan lähdön jälkeen myös uusi rakas tuli ulos asunnolta. Pari suuntasi eri autoilla Tauskin ja muiden konien luokse.

Lue myös: Lukaali ökyosoitteessa! Piritta Hagman viettää öitä hevosmiljonäärin luona

Suhde päättyi

Seiska uutisoi maanantaina (4.7.), että ex-missin ja hevosmiljonäärin suhde kaatui, ennen kuin se pääsi kunnolla edes alkamaan. Piritta julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan uuden Tauno-hevosensa kanssa ja avasi suhdekäännettä. 

– Yksi surkea asia julkisuudessa on se, kun tapailet jotain ihmistä ja sitten siitä EI tulekaan mitään, joudut katselemaan rakkausuutista otsikoissa, vaikka et olisikaan kyseisessä suhteessa, Piritta kirjoittaa kuvatekstissään.

Lue lisää: Piritta Hagman ja hevosmiljonääri: Pikaero!

Piritan erikoinen eroveivaus ex-miehensä, entisen NHL-kiekkoilija Niklas Hagmanin kanssa alkoi jo vuonna 2018 ja kesti tämän vuoden puolelle saakka.

Vaikka pari erosi, he jäivät silti asumaan samaan katon alle. Niklas muutti lopulta hotelliin, kunnes hiljattain löysi oman asunnon.

Piritta ajelee yhä Audilla, jonka ex-mies Niklas osti hänelle joitakin vuosia sitten.
Piritta ajelee yhä Audilla, jonka ex-mies Niklas osti hänelle joitakin vuosia sitten.

Lue myös: Paparazzikuvat julki! Täällä Helsingin tavoitelluin poikamies Niklas Hagman asuu – öky-Audille oma parkkipaikka

Hevosmies puolestaan on jäänyt sinkuksi aika hiljattain. Hän avioitui fitnessammattilaisenakin tunnetun radiotoimittajan Mari Valosaaren kanssa heinäkuussa 2021 lyhyen seurustelun jälkeen. Myös heitä yhdisti hevosharrastus.

Hevosmies pakkasi talleilla tarvittavat kumisaappaansa komean Teslan takakonttiin.
Hevosmies pakkasi talleilla tarvittavat kumisaappaansa komean Teslan takakonttiin.

Lue myös: Mari Valosaaren shokkieron taustat: Tiukka avioehto

Pikaliitto päättyi eroon vain neljä kuukautta myöhemmin. Mari ei ole kertonut, mikä rikkoi liiton, mutta kaksikon tiedetään olleen eron hetkellä tunnekuohun vallassa. Tuore aviomies tyhjensi yhteisen asunnon vauhdilla ja jätti Marin käytännössä tyhjään huoneistoon.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »