fbq
Kotimaa
05.08.2022 07:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Panu Hörkkö
Erika Vikman
Salaloma! Erika Vikman ja Jyrki69 yhdessä – vaihtoi Dannyn nuorempaan
Kotimaa
05.08.2022 07:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Panu Hörkkö

Erika Vikman, 29, ja The 69 Eyes -yhtyeestä tuttu rokkari Jyrki Linnankivi, 53, ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä koko kesän.

Tulevan Vain elämää -kauden tähtien ystävyyden syveneminen otti viime viikolla uusia kierroksia, kun he viettivät yhteislomaa rakastavaisten suosimassa Venetsiassa.

Erika jakoi reissusta useita kuvia, mutta Jyrkiä kuvissa ei nähty. Jostain syystä he ilmeisesti halusivat pitää yhteisen reissun salassa.

Kesäkuussa Erika kävi heti Vain elämää -kuvausten jälkeen Dannyn, 79,  kanssa Rodoksella, mutta nyt matkakaveri oli siis vaihtunut huomattavasti nuorempaan goottirokkariin.

Lue myös: Dannyn suhdesopassa yllätyskäänne: Helmi Loukasmäki ja Erika Vikman syleilivät toisiaan!

Suosivat julkkisravintolaa

Viimeisenä iltana Erika ja Jyrki nauttivat illallista da Ivo -ravintolassa. Ravintola on julkkisten suosima näyttäytymispaikka, siellä ovat illallistaneet muun muassa Alicia Keys, Jane Fonda, David Beckham, Puff Daddy ja Bono. Ei siis ihme, että myös suomalaisjulkkikset halusivat kyseisen paikan reissunsa viimeiseksi illallispaikaksi.

Erika Vikman
Erika julkaisi reissulta somekuvia, mutta varoi visusti yhteiskuvia. Myös lentoasemalla Erika ja Jyrki kulkivat erikseen.