fbq
Kotimaa
28.10.2022 06:00
Teksti: Eetu Ampuja, Turku|Kuvat: Timo Korhonen, Tomi Natri ja Eetu Ampuja
Matti ja Teppo
Sairaus löi matalaksi! Teppo säikähti veljensä rajua tautia: ”Pelkäsin Matin puolesta”
Kotimaa
28.10.2022 06:00
Teksti: Eetu Ampuja, Turku|Kuvat: Timo Korhonen, Tomi Natri ja Eetu Ampuja

Moni vastaantulija hymyilee, kun Matti ja Teppo Ruohonen käyskentelevät Turussa pitkin Aurajoen rantaa. Suomen suosituimmat iskelmäveljekset ovat kuitenkin katalan koronaviruksen kurittamia: on edettävä varoen, molempia yskittää yhä.

Katso videolta, kun Matille ja Tepolle myönnetään Seiskan Viihteen elämäntyöpalkinto:

 

– Korona on ollut siitä kumma tauti, että minulla on yhä jatkuvasti ihan hirveä väsymys päällä. Yötkin ovat outoja, kun välillä saan nukutuksi kolme ja välillä jopa yhdeksän tuntia. Koskaan ei tiedä, millainen yö on tulossa, Teppo, 74, ihmettelee.

– Kyllä sen huomaa, ettei tässä vielä olla kunnossa. Ei jaksa samalla tavalla kuin ennen. Tauti on ikävä kyllä vaikuttanut yleiskuntoon, yhä kalpeakasvoinen Matti, 73, komppaa ja yskäisee.

Lue myös: Ihastuivat ikihyviksi! Matti ja Teppo vastaanottivat Turussa harvinaisen palkinnon: ”Katsos Tepi, mitä me ollaan saatu”

Matti ja Teppo
Teppo Ruohosella oli pikkuveljestään aito huoli, sillä hän itse kärsii yhä heinäkuussa sairastamansa koronan jälkivitsauksista.

Live-esitys tyhjensi takin

Matti on ensimmäisiä päiviä tolpillaan lähes kolmeen viikkoon. Seiska tapasi maankuulut turkulaisveljekset maanantaina, jolloin kaksikko vielä toipui edellisviikon vedosta Lempäälän Ideaparkissa.

Lue myös: Olisitko ikinä arvannut? Matti ja Teppo paljastavat, kuka kotimainen artisti on tehnyt vaikutuksen – vastaukset lyövät ällikällä

Viime viikon torstaina valtava yleisömeri todisti Matin ja Tepon rautaista live-esiintymistä. He näkivät kuitenkin vain puoli totuutta, sillä todellisuudessa varsinkin Matin takki oli aivan tyhjä.

– Olin todella puhki. Viimeisten biisien aikana puhti meinasi loppua kokonaan,  varsinkin, kun ne olivat menevät kappaleet Kaiken takana on nainen ja Vauhti kiihtyy. Heiluin kuin heinämies mustat lasit päässä ja mietin, että huhhuh!

Lue lisää Matista ja Teposta tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiska tästä!

Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.

Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.

Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »