fbq
Kotimaa
05.12.2022 20:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sabina Särkkä
Sabina Särkän silmäluomi operoitiin - kivulias toimenpide sai sometähden paniikkiin
Kotimaa
05.12.2022 20:30
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Somevaikuttaja Sabina Särkkä, 33, palasi ennen aikaisesti Balin lomaltaan Suomeen, kun hänen alaluomeensa kehkeytyi tulehdus.

Sabina kertoi silmänsä tilanteesta ensimmäisen kerran viikko sitten maanantaina (28.11.). Tuolloin Sabina peitti turvonneen luomensa visusti seuraajiensa katseilta.

Sabina epäili jo tulehduksen alettua, ettei Indonesian kraanavesi tehnyt silmälle hyvää. Hän oli yhteydessä niin paikalliseen lääkäriin kuin suomalaiseen silmätohtoriin.

Lue myös: Sabina Särkän ahdistus jatkuu Balilla: "Tässä on soitettu Suomeen lääkäreille"

Nyt Suomeen palannut Sabina on saanut apua silmänsä oireiluun.

- Jos vaikka vihdoin tänään tää mun silmähässäkkä pääsis eteenpäin parantumisessa.. Tänään kai siis se "tyhjennetään".., Sabina kirjoitti maanantai-iltapäivällä Instagram-tarinassaan.

Myöhemmin samana päivänä Sabina ilmoitti leikkauksen olevan jo takana päin.

- Luomirakkulan leikkaus done. Kiitos ihanalle ja osaavalle lääkärille ja hoitajalle, kun jaksoitte rauhoitella ja tsempata mua, kun olin suoraan sanottuna aivan paniikissa, Sabina myöntää.

Lue myös: Sabina Särkän silmäluomipiina Balilla pahenee: "Tää ei parane ikinä"

Hän kertoo, ettei leikkausoperaatio sujunut täysin kivuitta.

- Se oli myös sen verran tulehtunut, joten puudutus ei tehonnut kunnolla, joten täytyy myöntää, että kipu ja pelko oli jotain mitä en oo varmaan ikinä tuntenut, mutta jälkeenpäin olo on tietty helpottunut ja jos vihdoin tää pääsisi kunnolla parantumaan.

Sabina kuvailee olleensa tilanteessa muutenkin herkillä. Julkaisemassaan kuvassa hän poseeraa kameralle silmäluomi ikävästi punoittaen. 

- Ehkä myös mun sisällä oli jotain muutakin kipua, mikä sai aikaan tosi tunteellisen reaktion, Sabina paljastaa.

Sabina on kokenut lyhyen ajan sisällä kaksi varsin suurta elämänmuutosta. Elokuussa Seiska uutisoi Sabinan ja hänen Ossi-puolisonsa avioerosta. Myöhemmin syksyllä Sabina muutti pois parin yhteisestä Helsingin asunnosta Kallion kaupunginosaan.

Lue myös: Nyt se on virallista: Sabina Särkkä ja Ossi-rakas hakevat avioeroa

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »