fbq
Kotimaa
26.04.2022 19:07
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
aki rita
Rita ja Aki Mannisen hulppea talo edelleen kaupan - hinta romahti jo kymmeniätuhansia euroja!
Kotimaa
26.04.2022 19:07
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Tv:stä tuttujen Aki ja Rita Mannisen Porissa vuonna 1942 valmistunut omakotitalo näyttää edelleen olevan vailla uusia asukkeja.

Asia käy ilmi perheen pään, eli Akin Instagram-päivityksestä, jossa hän muistutteli seuraajiaan asunnon olevan yhä kaupan. Aki kertoo Instagramin videotarinassa, että asunto olisi vielä hetken aikaa kaupan.

Seiska yritti tavoittaa Akia kommentoimaan, mitä hän tarkoittaa "hetken aikaa"-kommentillaan, mutta häntä ei saatu kiinni.

Lue myös: Aki Manninen jälleen myrskyn silmässä! Tosi-tv-tähden omituinen talosotku paljastui

 

Pyyntihinta laski kymmeniä tuhansia

Seiskan tarkistaessa asiaa selvisi, että Ruosniemessä noin 15 minuutin ajomatkan päässä Porista, komealla rinnetontilla sijaitseva ökylukaali komeilee edelleen suositulla nettikauppapaikalla myynnissä. Ihan halvalla asunto ei vieläkään kuitenkaan irtoa, sillä tällä hetkellä Aki ja Rita pyytävät komeasta puutalostaan 239 000 euroa.

Alkuperäinen myyntihinta talolle oli vielä vuosi sitten 279 000 euroa, eli 40 000 euroa vähemmän kuin nyt. Talon pyyntihintaa on laskettu kahdesti, ja tähän mennessä hinta on laskenut peräti 14,3 prosenttia. 

Lue myös: Rita ja Aki Manninen ovat kahden talon loukussa – pyyntihintaa pudotettu roimasti!

 

Luksusta lattiasta kattoon

Talossa on runsaasti luksusta sekä sisä- että ulkopuolella. Osa remonteista on tehty vasta äskettäin.

Esimerkiksi talon suuri avokeittiö on uusittu vasta pari vuotta sitten. Lisäksi talon ulkopuolella on kaksi komeaa terassia, joista toisen yhteydessä on aurinkopaneelein lämpiävä uima- ja poreallas. Talon edustalta löytyy kahden auton autokatos.

Aki on itse remontoinut lähes kaiken talossa.  Nykyään pariskunta asuu Tampereen kupeessa Lempäälässä Seiskankin esittelemässä talossa.

Lue myös: Jyhkeässä kivitalossa 300 neliötä! Tällainen on Rita ja Aki Mannisen luksuslukaali – video!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »